Gelurile de pictura pentru manichiura irezistibila, de la Nolia Shop

BUCURESTI - 15 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nolia Shop , magazin online specializat pe nisa manichiurii, pune la dispozitia doritoarelor o selectie de produse de calitate incontestabila. Acestea sunt testate, le sunt prezentate caracteristicile ca urmare a unei experiente de folosire, astfel ca cele interesate vor regasi aici un real sprijin in selectia gelurilor dorite.

Nolia Shop geluri

Nolia Shop geluri

In linii mari, alegerea unui gel de pictura pentru realizarea unei manichiuri deosebite se bazeaza pe criterii binecunoscute, precum pigment placut, vascozitate potrivita si grad de acoperire mare. Cu toate acestea ceva poate lipsi si mai ales cand calitatea insasi nu este parte din ecuatie rezultatul nu este nici el unul satisfacator. Orice manichiurista, indiferent de gradul sau de cunoastere a domeniului stie in primul rand ca ceea ce ofera ii va fi carte de vizita pe viitor. Asadar, calitatea inainte de toate.

Nolia Shop propune formule moderne si in trenduri de geluri de pictura apreciate nu doar vizual. Acestea ofera numeroase posibilitati de decorare, fiind de altfel un aliat in realizarea unor manichiuri impecabile. Fata de alte shop-uri de profil, in cazul acesta baza in a recomanda un produs se refera la experienta de folosire. Ceea ce putini stiu este ca Nolia Shop se completeaza cu Nolia Academy, astfel ca intr-un mod practic se imbina utilul cu placutul, necesitatea cu partea de cunostinte.

Produsele au ca scop dorinta de a oferi oricarui tehnician solutii optime. O prea mare varietate de produse pot incurca si in plus conteaza mai presus de orice sa fie vorba de geluri care acopera bine si sunt usor de lucrat. Produsele sunt de origine germana.

Gelurile de painting

Sunt de regula disponibile intr-o varietate de culori, cu finisaje pe masura. Cele mate sunt in tendinte spre exemplu. Au ca scop de utilizare partea decorativa, spre deosebire de gelurile de constructie sau cele de fixare. Practic dupa ce unghia este pregatita, cu ajutorul gelurilor de painting se pot crea modele, picturi variate, desene de mare finete.

Astfel de geluri propuse la Nolia Shop se refera la gama Platinum. Nuantele sunt variate, se disting prin nota de sclipire rafinata si  delicata. Acestea se pot folosi chiar si pentru a acoperi toata unghia. Dispun de o vascozitate medie si au avantajul de a nu se scurge, de a nu se lasa, pentru a nu necesita numeroase miscari pentru fixare.

In trend

Pentru anul 2019 un trend in decorarea unghiilor se refera la lacuri si geluri cu sclipiri metalice. Culori diverse cu particule ce stralucesc si ies in evidenta sunt preferate. Sunt in mod special stiluri de manichiura festive, pentru evenimente, ocazii speciale.

Cu o granulatie fina, un gel de acest gen este potrivit si numai pentru a crea cateva modele pe unghie. O alternativa de acest gen este de preferat pentru cele care doresc o manichiura versatila. Indicat este a se folosi gelurile de pictura cu glitter, peste unghia colorata, mata. Astfel va fi pus in evidenta modelul, gelul si evident sclipirea acestuia.

Cele interesate de infinetele posibilitati de decorare a unei manichiuri si nu numai regasesc la Nolia Shop gelurile potrivite.