Gina’s - bucle afro cu un ondulator de calitate si la pret accesibil

BUCURESTI - 12 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Podoaba capilara este un aspect vizibil si care, inevitabil, este in atentia celor din jur. Orice schimbare la nivelul acestuia este observabila de cei din jur destul de repede, de aceea este important ca fiecare persoana sa investeasca timp si rabdare atunci cand il aranjeaza. Sunt multe stiluri si moduri in care poate fi aranjat parul, atat pentru femei, cat si pentru barbati, dar rezultatele nu sunt chiar cele asteptate de fiecare data. In special cand vine vorba despre un amator in domeniu, care incearca astfel de skill-uri acasa.

Gina's

Gina's

Daca tot suntem in era in care tehnologia este peste tot in jur si exista device-uri si aparaturi pentru aproape orice, chiar si in materie de par exista solutii. Daca placa de par nu mai aduce efectele dorite si stilul in care iti aranjezi parul in fiecare zi este acelasi de ani si ani de zile, atunci ondulatorul Gina’s este potrivit pentru persoanele care se afla in aceasta situatie. 

De ce un ondulator?

Chiar daca omul nu este multumit deseori cu privire la aspectul natural al parului, iar cei care au bucle vor parul drept si invers, acest ondulator poate aduce schimbari pentru toata lumea. Acest ondulatorul poate fi o buna achizitie, in special datorita faptului ca buclele afro sunt un nou trend in anul 2021. 

Aspectul buclelor naturale sau parul cret nu se compara cu rezultatele pe care le poti obtine cu ajutorul acestui ondulator. Creat special in acest scop, fiecare suvita este ondulata la fel si are aceeasi grosime, ceea ce ofera un aspect elegant si aranjat la perfectie. 

Bucle afro - perfecte pentru diverse ocazii

Acest ondulator subtire pentru bucle afro, Gina’s este creat special pentru acest scop. Avand un design deosebit si caracteristici adaptate nevoilor clientilor, precum si schimbari majore fata de alte ondulatoare de acest gen, acesta poate stapani chiar si tipul de par ceva mai rebel. Este gandit special astfel incat sa se plieze pe necesitate si utilitate, mai mult decat aparente. 

Buclele afro sunt potrivite pentru orice ocazie. Indiferent daca este vorba despre o iesire pe plasaj sau de o nunta, acestea nu vor da gres. Buclele de acest gen se pliaza pe diverse stiluri vestimentare, atat casual, cat si cele pentru cocktail party. Chiar si barbatii care vor o schimbare, pot opta pentru buclele realizate de acest ondulator. Avand tija din titan de 7 mm, aceasta este foarte subtire si poate fi utilizata si pe parul mai scurt. 

Fiecare comanda plasata de pe site-ul www.ginas.ro vine la pachet cu o manusa termorezistenta care evita ca la contactul mainii cu parul fierbinte persoana in cauza sa sufere arsuri. Are un design elegant, simplu si facil, care permite manuirea acestuia mult mai usor. Cablul poate fi rotit la 360 de grade, astfel incat fiecare persoana sa poata sa isi aranjeze parul fara ajutor si fara zeci de miscari incomode. 

Un proces simplu, usor si relizabil acasa care aduce un look irezistibil si elegant pentru orice zi. O astfel de coafura rezista pana la 3 zile, astfel incat grija coafurii poate fi taiata de pe lista pentru cateva zile. Acceseaza site-ul pentru mai multe informatii si pentru plasare de comenzi sau nelamuriri, trimite un e-mail la adresa salut@ginas.ro sau suna la numarul de telefon 0736 166 221.