Gina’s te vrea cool in 2021 - descopera noul ondulator pentru bucle afro!

BUCURESTI - 20 ianuarie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Buclele afro vor fi in 2021 un look accesibil oricui, gratie ondulatorului pentru bucle afro pe care Gina’s l-a adus pe piata din Romania. Adio programari la salon pentru care ajungi sa scoti adesea din buzunar sume coplesitoare de bani. Acum, chiar la tine acasa, beneficiezi de o coafura afro autentica.

ginas.ro ondulator pentru bucle afro

ginas.ro ondulator pentru bucle afro

In 2021 in centrul atentiei vor fi femeile rebele. Alege sa fii rebela, sa ai o coafura la care altele doar viseaza. Totul este posibil de cand cu ondulatorul de la Gina’s. Este usor de folosit chiar si acasa, caci trebuie doar sa urmezi instructiunile pe care le gasesti in cutie.

Ondulator de par cu tija din titan de doar 7 mm!

Cu ondulatorul de la Gina’s poti crea o coafura afro autentica. Il gasesti pe ginas.ro la super pret. Trebuie sa stii despre acesta ca a sa tija din titan este de doar 7 mm - extrem de subtire, deci excelenta pentru a obtine un look afro in adevaratul sens al cuvantului.

Incalzirea ondulatorului pentru bucle afro este rapida, cu 5 setari digitale de temperatura ce pornesc de la 120 grade Celsius si ajung pana la 230 grade Celsius. Asta inseamna ca in functie de tipul tau de par, poti seta temperatura potrivita. Dureaza doar cateva secunde ca suvitele sa se increteasca asa cum trebuie.

Foloseste de fiecare data manusa de protectie, termorezistenta, pe care o gasesti in cutia cu produsul. In acest fel diminuezi orice risc de accidentare. In plus de asta, ondulatorul pentru bucle afro se va opri automat atunci cand nu este folosit.

Acest ondulator subtire bucle afro dispune de cablu rotativ de 1.85 m lungime. Asta inseamna ca nu trebuie sa stai intr-un singur loc atunci cand iti ondulezi parul, ci poti face miscari pentru a nu simti ca timpul trece prea greu.

Gina’s iti ofera 2 ani garantie pentru fiecare ondulator achizitionat. Acest lucru denota calitatea aparte a acestui ondulator. Mai multe detalii pe ginas.ro .

Alege de la Gina’s ondulatorul ce iti va schimba cu totul infatisarea!

O schimbare de look este binevenita intotdeauna. Ce ai spune de una radicala, de un look afro? Ondulatorul de la Gina’s este alegerea perfecta in cazul in care parul tau este lung sau mediu. Iti va fi mult mai simplu sa il ondulezi si ai si siguranta ca se asaza mai bine.

Gina’s te vrea indrazneata din cand in cand. Renunta o data pe luna la coafura ta clasica - incearca o alta care va intoarce cu siguranta toate privirile. Coafura afro realizata cu ondulatorul de la Gina’s rezista in medie 3 zile. Bineinteles, in functie de cum o ingrijesti si ai grija de ea, ea poate rezista si mai mult de atat.

Ondulatorul pentru bucle afro de la Gina’s costa 249 de lei, iar transportul este gratuit, oriunde pe teritoriul tarii. Ai si drept de retur in cazul in care produsul nu te multumeste, nu se ridica la nivelul asteptarilor tale. Mai multe detalii in acest sens pe ginas.ro.

Contact Gina’s

salut@ginas.ro

0736 166 221