GO TO Globalcar, inchirieri auto facil si rentabil

BUCURESTI - 23 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

GO TO Globalcar propune publicului larg o flota auto generoasa, disponibila imediat pentru inchirieri. Acestea vor fi solutia la indemana pentru toti cei care ajung in aeroporturile din capitala, Otopeni, Baneasa sau Aurel Vlaicu din Bucuresti.

goto-globalcar.ro

goto-globalcar.ro

Pentru transport intern sau international, puteti opta pentru un autovehicul din clasa celor de lux, limuzine, masini medii sau mici, in functie de necesitati. Mai mult decat serviciile de tip rent a car, regasiti aici avantajul conditiilor flexibile de inchiriere si a ofertelor personalizate. 

GO TO Globocar, solutia auto de care aveti  nevoie 

Necesitatea unui autovehicul care sa va deserveasca in momentele de deplasare sau chiar intr-o vacanta planuita sunt bine-cunoscute. Fara sa mai depindeti de mijloace de transport in comun, de programul acestora, cu un cost optim puteti avea imediat la dispozitie o masina cu care sa va deplasati. Aceasta va fi pregatita de preluare direct din aeroport, locatie cheie din care aveti nevoie de mijloc de transport spre orice alta destinatie stabilita. 

In pagina oficiala Goto-globalcar.ro veti regasi prima si una din cele mai importante detalii si anume ca masinile inchiriate de aici nu au limita de kilometri. Pretul de inchiriere include si taxele aferente, asigurarea full Casco. Toate masinile dispun de dotari standard, aer conditionat, airbag, ABS, radio-cd. 

Nu va complicati sa configurati formularul de rezervare auto - consilierii sunt aici sa va ajute 

Din pagina oficiala veti descoperi cu maxima transparenta, care sunt preturile aferente inchirierii per zi pentru fiecare autovehicul in parte. De asemenea, fiecare optiune de autovehicul este prezentata pe baza detaliilor care fac diferenta si anume cate locuri dispune, ce motorizare, ce dotari. 

In functie de tipul de calatorie, in functie de buget, perioada si poate preferinta vis a vis de un anumit model de masina selectati preferintele. Cei de la GO TO Globalcar va vor contacta si pe baza celor dorite vor realiza o oferta personalizata. 

Dupa principiul viata fiecaruia este diferita, nevoile sunt de asemenea, nu trebuie sa va multumiti cu putin sau cu orice. Ofertele rent a car personalizate sunt mai avantajoase si de dorit, pentru ca nu presupun vreun compromis, ci va ajuta sa aveti parte de fix acele conditii care va sporesc confortul si va rezolva o nevoie. 

Pentru astfel de solutii, cand aveti nevoie de inchirierea unei masini nu uitati de recomandarea sincera: GO TO Globalcar. 

Contact: 

Go To Global Car

Otopeni,

Bld Aeroportului, Romania

+40 737 452 540

+40 737 452 541

office@ goto-globalcar.ro