Gold Park aduce in atentia publicului proprietati cu potential pentru cei in cautare de locatii comerciale

BUCURESTI - 26 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Gold Park, agentie imobiliara din Cluj Napoca, intampina publicul larg cu al sau portofoliu de proprietati. Situate in zone cheie, conditii excelente, cu potential ridicat, astfel de locatii sunt alese si recomandate pentru clienti in functie de criterii avute in vedere.

Gold Park agentie imobiliara Cluj

Gold Park detine un vast catalog de oferte

Fie ca vorbim despre inchirieri sau vanzare, aceeasi sursa este una viabila. In cadrul paginii oficiale goldpark.ro, expertii prezinta spatiile inscrise in portofoliul lor. Cu atat mai usor este de ambele parti, cei interesati si cei care detin un spatiu, sa gaseasca raspuns cererilor. Inchirieri spatii comerciale Cluj sau vanzari de astfel de spatii inseamna numaidecat o tranzactie imobiliara de care cei de la Gold Park se pot ocupa integral, inca din faza de cautare si sugerare de variante.

Sute de oferte sunt la un click distanta. In cei 5 ani de activitate in domeniu au acumulat un vast portofoliu de colaboratori. Detin la ora actuala peste 200 de anunturi de spatii comerciale, alte peste 200 de spatii destinate a fi utilizate pentru amenajare de birouri, dar si spatii industriale si terenuri.

Mai mult decat atat, unele oferte sunt exclusiviste. Cei care isi doresc sa aiba acces la anunturi de vanzari spatii comerciale Cluj si nu numai vanzari, inchirieri de asemenea, pot conta pe cei de la Gold Park. Aceasta agentie are abordari diverse si printre acestea se numara si exclusivitatea cu care isi incanta publicul. Sansa de a gasi un spatiu optim pentru desfasurarea activitatii este uneori cea care face diferenta majora: in timpul optim de deschidere a noului spatiu, in sansele de a avea expunere mai mare in fata publicului, de a atrage vizitatori etc.

Gold Park, anunturi valabile numai in Cluj Napoca

Cei interesati trebuie sa stie ca Gold Park inseamna anunturi de vanzari, cumparari disponibile numai pentru Cluj Napoca. Serviciile complete ii ajuta pe cei interesati sa gaseasca ceva potrivit, spatii moderne, ultracentrale, amplasate in zone de interes sunt usor de gasit cu ajutor de specialitate.

Calea Motilor, nr. 94, Cluj-Napoca

office@ goldpark.ro

0770.896.896

Taguri: goldpark.ro