Gold Park - solutii imobiliare si intermediar de tranzactii imobiliare pentru publicul larg

BUCURESTI - 17 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Gold Park, agentie din Cluj-Napoca, pune la dispozitia publicului servicii de intermediere imobiliara. Pentru cei interesati de cladiri de birouri, pentru cei care detin sau cauta spatii comerciale Gold Park ofera un raspuns potrivit.

Goldpark.ro

Goldpark.ro

Proprietatile inscrise in platforma si portofoliul de oferte de la goldpark.ro sunt fie de vanzare, cumparare sau pentru inchiriere. Acestora li se alatura si o categorie aparte, cea a cladirilor de birouri. Asadar, spatii comerciale, situate in zone diferite ale Clujului, cu suprafete diferite si avantaje pe masura, pot fi rapid gasite in portalul celor de la Gold Park.

Aparte de acestea, vorbim si despre exclusivitati - hale si terenuri. Contorizarea acestora inseamna nu mai putin de 81 de proprietati gata sa fie vandute, alte 377 destinate inchirierii si sute de spatii comerciale disponibile, 179 in total.

Intermediar de solutii imobiliare

Gold Park este mai mult decat un intermediar intre proprietarii ce isi doresc sa valorifice bunurile imobiliare si cei in cautare de spatii, intre cei care doresc sa devina proprietari sau investitori. Sunt solutii imobiliare ce ii unesc pe cei din ambele tabere, pentru ca in final raportul sa fie de win-win.

Colaboratorii au parte de avantaje multiple. Aici, nu comisionul este pe primul loc. Un catalog de oferte personalizate, timp optimizat in a gasi locatia perfecta si practic zero efort in a descoperi un loc ce corespunde preferintelor si nevoilor sunt asigurate de echipa Gold Park.

Serviciile complementare sunt de asemenea avantaje cumulate pentru clienti. De vreme ce sunt convinsi de serviciile de calitate de aici, pot opta in continuare si pentru alte situatii pe care le rezolve cu ajutorul acestei echipe. In lista de servicii complementare regasim finisajele interioare si design-ul, schimbarea de destinatie, servicii de curatenie sau sprijin privind obtinerea de avize si autorizatii.

Cu un vast portofoliu cu oferte active, Gold Park devine sursa infinita de optiuni pentru interesele publicului clujean. O noua locatie, fie ca este vorba de birou, de o cladire ca nou sediu de firma, este o noua aventura si pune bazele succesului pe termen lung. Alegeti precaut si atent. Iar pentru asta, Gold Park va sta la dispozitie. Detalii in cadrul paginii oficiale! 

Taguri: goldpark.ro