Gospodina Vesela - pentru seturi de lenjerii de pat la preturi accesibile

BUCURESTI - 20 iulie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Gospodina Vesela este un magazin online de textile, la care clientii apeleaza cu incredere, deoarece au demonstrat pe parcursul timpului calitatea ridicata a produselor de care dispun. Produse de calitate si preturi scazute sunt cele doua criterii dupa care se orienteaza clientii si la Gospodina Vesela puteti gasi lenjerii de pat in mai multe modele si culori.

Gospodina Vesela

Gospodina Vesela

Acestia dispun regulat chiar si de promotii, astfel incat puteti beneficia de doua sau mai multe lenjerii la preturi mai mici. Acestea difera in functie de materialul din care este confectionata lenjeria si anume finet gros sau bumbac satinat. 

Despre lenjeriile de pat

Daca plasati o comanda la Gospodina Vesela puteti alege din gama lor de produse chiar si perne sau sorturi de bucatarie, alaturi de cearsafuri separate de seturi. Daca alegeti un set puteti primi toate cele necesare in acelasi pachet. 

Seturile sunt formate din cearsaf de pilota, de saltea si doua fete de perna. Compozitia din bumbac a acestora le face sa aiba o rezistenta sporita pentru timp indelungat si la spalare nu se deterioreaza. Important este sa fie spalata la 40 de grade Celsius. In acest fel si culoarea isi pastreaza intensitatea. Trebuie acordata o atentie deosebita si la calcare, sa nu depaseasca 130 de grade Celsius fierul de calcat. 

Ca si modele, fiecare client poate alege o culoare sau un model care sa completeze dormitorul. Printre cele disponibile se enumera lenjeria turquoise cu inimi, care are doua fete. Acelasi model este disponibil si in nuante de roz si gri, pentru cei care prefera nuantele mai calde. Lenjeriile albe cu imprimeu pe care sunt desenate felii de portocala redau camerei un aspect aparte si mentin camera intr-o nuanta deschisa la culoare. 

Pentru fiecare comanda plasata puteti avea certitudinea ca plata se realizeaza in conditii sigure. Puteti plati online foarte simplu cu cardul bancar, iar comenzile ajung in 2-3 zile lucratoare de la plasare. 

Accesati site-ul pentru a obtine mai multe informatii si pentru a vizualiza gama de produse disponibile de unde puteti alege ceea ce aveti nevoie. Pentru orice informatii mai aveti nevoie trimiteti un e-mail la adresa contact@gospodinavesela.ro sau sunati la numarul de telefon 0770 894 788.