Heavy Cargo Spedition - experienta in transporturile internationale

BUCURESTI - 27 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Transporturile de marfuri interne si internationale reprezinta un factor important pentru dezvoltarea economiei prin prisma dezvoltarii industriilor.

hcspedition.ro

hcspedition.ro

Heavy Cargo Spedition este o firma de transport cu o vasta experienta pe piata de profil, care dispune de o flota de autovehicule si utilitare variata, precum si de o echipa profesionista.

Transportul se realizeaza prin raportare la standarde inalte, fie el de tip intern sau international. Din acest motiv, se asigura personalul calificat ce are in vedere transportul bunurilor in conditii excelente, evitand deteriorarea lor si in acelasi timp oferind servicii echilibrate financiar.

In cazul in care detii o firma ce colaboreaza cu clienti din strainatate, la Heavy Cargo Spedition poti alege optiunea de transport marfa international  pentru tarile din UE si din imprejurimi.

Transportul de marfa international - o necesitate de actualitate

Din momentul in care Romania a aderat la Uniunea Europeana s-au ivit diverse oportunitati pentru gestionarea mai buna a afacerilor si facilitarea infiintarii unei firme prin programe si consultanta europeana. Cele mai multe firme noi aparute, axate pe partea de productie, aleg sa colaboreze cu furnizori straini si astfel, sa imbunatateasca statutul economic al companiei.

Asociatiile care se bazeaza pe partea de productie au nevoie si de o piata de desfacere, drept pentru care este necesara o firma de transport marfa profesionala pentru a exporta cantitatea dorita de bunuri in siguranta.

Cei de la Heavy Cargo Spedition recomanda documentarea cu privire la legislatia in vigoare si la detaliile ce tin de transportul international. Astfel, specialistii ofera celor doritori ajutorul vizavi de necesitatea transporturilor, prin serviciile sale adaptate in functie de normele ce se impun si de caracteristicile marfurilor.

Cateva detalii ce ar putea ajuta in concluzionarea deciziilor sunt prezentate de Heavy Cargo Spedition pe site-ul www. hcspedition.ro si constau in detalii despre licentiere, autorizatie si conditii tehnice ale transportului international.

Servicii optime de transport marfa international cu Heavy Cargo Spedition

Echipa Heavy Cargo Spedition pune la dispozitie posibilitati variate de transportare a marfurilor, in functie de necesitatile fiecaruia. Mentionam cateva variante pe care vi le pot oferi specialistii HC Spedition: transport marfa de tip frigo, transport ADR, transport special conform marimii sau greutatii marfii, transport cu incarcare completa sau cu incarcare partiala.

Conform cerintelor, aceste servicii pot sa difere de la un client la altul in functie de tipul de marfa exportat.

Transportul rutier al marfurilor periculoase (ADR) este asigurat cand ajutorul vine din partea expertilor HCSpedition.ro.

Firma dispune si de alte servicii ce completeaza cu succes o varietate de nevoi vizavi de confort. Spre exemplu, cei care au nevoie de o varianta rapida de transportare a marfurilor, varianta aeriana este o solutie la indemana.

Aceasta categorie ofera servicii specifice pentru fiecare domeniu industrial. Un exemplu de pe site-ul mentionat mai sus, transportul maritim, asigura traseul local pana in portul de export/import, intocmirea documentatiei specifice, precum si intocmirea formalităților vamale, depozitarea marfii, preluarea pe nava a containerului catre diferite destinatii.

Pentru mai multe informatii privind transportul de marfuri, intern sau international, cei interesati pot accesa www.hcspedition.ro.