Ideal Mix va propune o paleta diversa de culori si texturi pentru decorul din orice tip de spatiu

BUCURESTI - 11 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Se spune despre om ca sfinteste locul. Ceea ce alegem sa fie in jurul nostru, ca decor si amenajare inseamna un alt mod prin care reusim sa punem o amprenta personala evidentiata. Pentru casa, spatii rezidentiale si nu numai, Ideal Mix va propune vopsele premium, tencuieli si alte finisaje de calitate, in texturi si culori diverse.

idealmix.ro

idealmix.ro

Asa cum veti gasi in pagina oficiala, https://www.idealmix.ro/, atat pentru interior, cat si pentru exterior, exista o gama diversa de vopsele. Alegeti in functie de tipul de constructie, in functie de preferinte, dar tinand cont si de calitatea produselor - aderenta, culoare, modalitate de aplicare, textura, finisaj mat sau lucios. 

Ideal Mix - gama premium de vopsele, grunduri si efecte speciale 

De la clasic la modern, amenajate minimalist sau industrial, locuintele sunt atat de distincte. Fiecare preferinta are farmecul sau. Hotarati in ce stil veti dori sa se identifice locuinta sau o incapere anume si alegeti vopselurile si finisajele potrivite. 

Nu stiti ce sa alegeti dintr-o asa vasta gama? Cei de la Ideal Mix vin in ajutorul vostru. Consilierii sunt gata sa va ajute sa intelegeti diferentele intre diversele tipuri de produse din aceeasi gama. Selectati vopseaua lavabila pentru interior sau exterior nu doar tinand cont de zona de aplicare. Va doriti ca vopseaua aplicata sa poata fi usor de intretinut, de curatat? Este posibil sa aveti nevoie de una din gama celor superlavabile. 

Pentru suprafetele din lemn, PVC sau metal, daca acestea sunt supuse diferentelor de temperaturi, daca acestea sunt in directa actiune a intemperiilor, preferati sa le protejati cu produsele special create. La Ideal Mix veti descoperi in gama de finisaje pentru lemn si metal, lacuri, emailuri pe baza de apa. 

Nu in cele din urma, finisajele exterioare, tencuielile decorative sunt cele care va diferentiaza constructia casei de cele din jur. Este un ultim pas de a defini stilul locuintei. Veti prefera tencuiala decorativa cu efect de autocuratare sau pe baza de quart colorat? Indiferent de optiune, produsele profesionale ce vin la pachet cu garantia ca rezista si au culori intense, cu o buna aderenta si acoperire, veti gasi aici la Ideal Mix. 

Mate, lucioase, economice, vopselurile de care aveti nevoie sunt acum disponibile la un click distanta! 

Contact: 

+40 21 5395051

Taguri: vopseleidealmix.rogrunduri