Idei de cadouri de oferit in perioada sarbatorilor de iarna

BUCURESTI - 9 decembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

A venit din nou sezonul cadourilor, in aceasta perioada de iarna lumea este mai darnica, totul este mai frumos, copiii sunt mai fericiti, familiile petrec mai mult timp impreuna, iar conexiunile dintre oameni devin mai puternice. Magazinele sunt pline de oferte de sarbatori, decorate cat mai atragator.

giftexpress.ro

giftexpress.ro

Cadourile ar trebui sa fie usor de gasit, sa reprezinte o activitate placuta, nu sa fie o povara. Da, intr-adevar poate fi mai complicat daca e pentru o persoana mai putin cunoscuta. Insa Giftexpress pune la dispozitia persoanelor care au ramas in pana de idei o multitudine de produse ce pot fi oferite cadou. Stocurile sunt limitate in perioada sarbatorilor https://www.giftexpress.ro.

Mai jos sunt listate cateva idei de cadouri interesante:

Un joc interactiv -  dezbaterea acestui subiect ar dura foarte mult, insa exista o multime de jocuri ce pot fi oferite cadou. Intalnirile intre prieteni sunt mai frecvente si un joc ar imbunatati orice seara cu baietii sau cu fetele. Sunt jocuri pentru mai multi jucatori, pe categorii diferite de varsta, care se raporteaza foarte mult la cunostintele generale, care sa aiba ghicitori sau sa contina provocari.

Un produs sportiv – cei care fac sala nu o sa refuze niciodata un articol sportiv. Indiferent ca e o banda elastica, un recipient pentru proteina, o geanta de antrenament sau alte produse practice. Din Ianuarie salile oricum o sa fie pline si e mai bine ca fiecare sa aiba propriile articole sportive.

Un accesoriu vestimentar – ceva care sa completeze o tinuta. Sa fie specifice pentru stilul persoanei care urmeaza sa le primeasca. Cateva exemple ar putea fi o bratara, un colier, un ceas care sa fie potrivite atat pentru baieti, cat si pentru fete. Se recomanda evitarea articolelor prea incarcate, care nu pot fi accesorizate la mai multe tinute. Alegerea culorii si a design-ului este importanta.

Accesoriu de telefon -  de ce nu? Toata lumea asculta muzica, achizitionarea unor perechi de casti nu este o idee rea. Sunt mai multe tipuri, cu fir, wireless, cu bass, cu mai  multe tipuri de comenzi, casti create special pentru activitati precum alergat, antrenamente, mers cu bicicleta. De asemenea exista si modelele in care se poate folosi doar o singura casca, pentru preluarea eficienta a tuturor apelurilor telefonice.

Obiecte utile – nu doar pentru cele care se folosesc in scop personal. Produsele pentru birou: carnetele, seturi de pixuri, culori, calendare sau articole de bucatarie: seturi de tacamuri, instrumente de bucatarie ce pot sa usureze munca, oale si alte recipiente pentru gatit.

Seturi gata impachetate – cine e in pana de idei, poate oricand sa aleaga de pe www.giftexpress.ro un pachet complet cu produse de frumusete, jucarii, accesorii, bauturi si chiar nelipsitele cutii de bomboane de la diferite brand-uri.

Produse cosmetice – nu conteaza pentru cine, fata sau baiat, este o varianta practica ca intr-un cadou sa se gaseasca si un produs cosmetic precum o masca de fata, o masca de par, un balsam de buze, crema de maini sau parfum.

Pe www.giftexpress.ro se pot gasi cadouri interesante si la categoria de cadouri de Craciun. Insa este sugerata si vizionarea articolelor din celelalte categorii.