Idei pentru parinti: orice articol pentru copii la www.allkids.ro

BUCURESTI - 7 martie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Dorinta parintilor de a alege doar cele mai bune produse pentru micutii lor poate fi un proces destul de haotic. Asta, in mare parte, datorita numeroaselor magazine pentru copii, specializate doar pe o anumita gama de articole, dar si ca urmare a diversitatii de variante disponibile pe piata.

www.allkids.ro

www.allkids.ro

Atunci cand ne dorim calitate imbinata cu un pret avantajos, dar si posibilitatea de a avea la dispozitie numeroase modele si variante, trebuie sa alegem cu atentie.

Pentru a ne asigura ca procesul de achizitie se desfasoara in parametri optimi, echipa www.allkids.ro ne sta la dispozitie cu o gama larga de categorii in ceea ce priveste produsele pentru copii.

Solutii privind decorarea camerei copiilor

In cazul in care parintii isi doresc sa reamenajeze camera copiilor, cei de la www.allkids.ro ofera acestora solutii, cuprinzand in oferta lor elemente precum sunt: paturile, lenjerii si saltele de pat, saci de dormit, carusele, dar si lampi.

Fiecare parinte stie ca atat salteaua, cat si lenjeria trebuie sa indeplineasca anumite norme din punctul de vedere al igienei, pentru sanatatea celor mici. Astfel, acestea trebuie sa fie confectionate doar din materiale naturale, sa fie antialergice si sa ofere un confort sporit. De asemenea gama de patuturi oferite de www.allkids.ro se bucura de diversitate, astfel incat potentialii cumparatori au oportunitatea de a alege patul in functie de design-ul dorit (paturi transformabile, pliante, junior, paturi pentru gemeni sau tripleti), cat si dupa materialul utilizat in crearea sa (de exemplu, din lemn).

Cele mai bune carucioare pentru pitici

Cea mai des intalnita modalitate de transport a bebelusilor este prin intermediul unui carucior. Astfel, dat fiind faptul ca micutul va petrece o mare parte a timpului in cadrul acestui obiect, face ca alegerea de achizitie sa fie destul de dificila. De asemenea, in cazul parintilor de gemeni sau de tripleti achizitia este din nou problematica.

Carucioarele din oferta www.allkids.ro cuprind aceste produse diversificate in categorii, precum: carucioare pentru bebelusi, pentru gemeni si tripleti, dar si de tipul sport, 2 in 1 sau 3 in 1. In ceea ce priveste aspectele de interes pentru parinti atunci cand iau in calcul achizitia unui astfel de produs, cele mai importante criterii sunt din punctul de vedere al usurintei de manevrare, spatiului destinat confortului celui mic, caracteristica referitoare la impermeabilitate, dar si posibilitatea de a include un landou.

Cele mai distractive modalitati de joaca

Si in ceea ce priveste cea mai placuta activitate a copiilor, joaca, echipa www.allkids.ro se pozitioneaza in topul magazinelor specializate in astfel de produse. Incepand de la biciclete si role de diferite dimensiuni si modele, pana la piscine si tobogane, acest magazin usureaza considerabil munca parintilor.

Totodata, alegerea unei jucarii care sa cucereasca cu adevarat inima copiilor se contureaza ca acel proces care apropie parintii de micutii lor. De altfel, joaca este o activitate cu rol principal si in educatia celor mici, din acest motiv este important ca distribuitorii de jucarii sa aiba o gama de produse interactive si benefice pentru acestia.

 

Cuprinzand in oferta sa de produse si aspecte ce tin de alimentatia copiilor (scaune si alte produse din acest domeniu), de igiena si siguranta lor (interfoane, termometre, cantare si multe altele), dar si elemente ce vin in ajutorul viitoarelor mamici (perne de alaptat, aparate de masaj, genti), echipa www.allkids.ro identifica solutiile pentru rezolvarea tuturor problemelor cu care se confrunta parintii din ziua de astazi, putand fi contactati astfel:

Telefonic: 0726 567 375

Pe email: contact@allkids.ro