Imperial White, magazinul cu materiale de constructii de care aveti nevoie!

BUCURESTI - 17 iunie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Incepand cu luna mai a acestui an cei din Dolj au un nou showroom cu materiale de constructie de unde clientii isi pot alege toate cele necesare pentru renovarea casei si nu numai. In mod special in perioada calda a anului sunt planificate astfel de investitii. Daca aveti in plan schimbarea placilor ceramice spre exemplu, nu uitati sa consultati si catalogul disponibil la Imperial White.

imperial-white.ro

Produse de calitate spaniola

Atunci cand investiti intr-o noua gresie , alt tip de faianta sau mozaic printre altele va asteptati ca pretul platit sa aduca si garantia calitatii. Nu veti face destul de des o astfel de investitie. Preferati sa fiti minutiosi in alegere, selectivi in ceea ce priveste furnizorul si calitatea materialelor pe care acesta vi le pune la dispozitie.

In numele acestei nevoi exista magazinul online si fizic Imperial White. Veti gasi aici produse made in Spain. Mai mult decat atat, reprezentantii acestui magazin au preturi foarte bune, pastreaza legatura directa cu producatorii din Spania si astfel sunt evitati comerciantii intermediari.

Puteti achizitiona de aici: gresie, faianta, plinte, granit, parchet . Pentru fiecare categorie de produs in parte alegeti culoarea dorita, dintr-o paleta larga, precum si dimensiunea necesara. Poate fi achizitionat astfel stocul dorit, cu livrare direct din magazin. Pentru cei din judetul Dolj transportul este gratuit.

Alegerea pardoselii, o misiune estetica destul de grea

Renovarile ocupa un loc important in lista oricui de interese. Vorbim despre nevoia de a corecta eventuale probleme, de a pune o amprenta personala asupra spatiului in sine astfel incat acesta sa devina loc primitor, asa cum ne dorim. La mijloc sunt si pretentii estetice desigur.

Alegerea tipului de pardoseala, ca este gresie, ca este parchet, depinde de mai multi factori. Asadar regasiti la Imperial White o echipa disponibila sa va consilieze, un showroom din care sa va inspirati pentru amenajarile ce urmeaza, dar si de unde sa va achizitionati produse de calitate.

Descoperiti aici ca un ton de gri poate avea un efect deosebit in living sau ca parchetul poate fi mai interesant si cu un efect optic aparte daca alegeti si altceva in afara de clasice versiuni de cires sau negru. Detalii in pagina oficiala.

Contact:

Showroom: Strada Popoveni nr 2A Craiova Dolj Ro

info@ imperial-white.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/imperial-white-magazinul-cu-materiale-de-constructii-de-care-aveti-nevoie