Implantologia - printre cele mai solicitate servicii medicale stomatologice de la Dr. Serban

BUCURESTI - 18 septembrie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Ne adresam celor care au necesitatea de a se informa cu privire la posibilitatea de implant. Pretul unei astfel de interventii nu este unul stabilit oricum ci in functie de anumiti factori. Asadar, haideti sa intelegem mai intai de toate ce presupune.

dr serban

Despre implanturi

Pierderea dintilor, indiferent din ce cauza, aduce pacientii la un tel comun in cabinetele stomatologice: nevoia de inlocuire. Din fericire, la ora actuala exista numeroase metode de rezolvare a multiplelor cauze, dar si efecte de pierdere a dentitiei. Implantul dentar este parte din clasa moderna de tratamente ce presupune implementarea la propriu a unei structuri menite sa imite foarte fidel functionalitatea unui dinte.

Pentru ca implanturile se plaseaza strategic la nivelul maxilarului, acestea ofera suport stabil. Acesta este beneficiul major in cazul implanturilor, intrucat puntile si protezele ce se vor atasa peste implant nu se vor misca si nu vor crea disconfort. Acestea se vor simti natural, integrate perfect in randul dentitiei ramase, un avantaj fata de protezele conventionale.

Pentru a putea fi un candidat in vederea realizarii procedurii de implant pacientul trebuie sa indeplineasca anumite conditii. Suportul osos trebuie sa fie sanatos precum si gingiile, aspecte care vor favoriza ca implantul sa se integreze perfect, vindecarea sa fie una adecvata si in final misiunea de implant sa se realizeze corespunzator. Si post operator se tine cont de o igiena nu numai riguroasa ci chiar meticuloasa in numele nevoii de a mentine implantul la nivelul calitativ necesar. Intelegem asadar ca implantul este o misiune de cursa lunga.

Cat despre tipologia acestora, exista implantul endostal si subperiostal. In primul caz implantul se realizeaza direct in maximar, in structura osoasa. Dupa ce gingia s-a vindecat va fi nevoie de o a doua interventie pentru a se crea structura dintelui ce va fi la suprafata, pentru ca in final sa se ataseze si coroana.

Preturi si recomandari

Este foarte variabil sa definim un pret implant dentar. Exista numeroase aspecte ce determina toata procedura, cat si calitatea postoperatorie. Putem insa confirma ca in cadrul clinicii Dr.Serban se foloseste tehnologia PIEZOSURGERY, de generatie moderna, care faciliteaza intreaga misiune. Astfel, rata de succes pentru implanturile realizate in cadrul clinicii mentionate este de 98-100%. Desigur, trebuie mers mai departe de atat si sa precizam ca si dupa interventie exista nevoia de igiena stricta si vizite regulate la medicul stomatolog.

Avand in vedere beneficiile pe termen lung ale unui implant dentar , investitia financiara este una justificata. Recomandam tuturor celor care sunt apti de a urma un astfel de plan stomatologic, caci exista si exceptii, sa o faca cu incredere.  Nimic nu inlocuieste starea de sanatate completa insa cel putin prin implanturi putem reda functionalitatea unei dentitii ce vine cu rol serios in viata umana: dezvoltare, asimilare, masticatie, hranire si multiple exemple se pot da in acest sens.

Pentru oferte personalizate precum si pentru orice indrumare ce ar putea ajuta in planul de implantologie puteti vizita clinica mentionata. Si pentru ca medicii acesteia inteleg cat de greu este sa pentru pacienti sa se prezinte cu lipsa dentara, acestia ofera si servicii rapide de fizare a lucrarilor provizorii. Mereu in sprijinul dumneavoastra!

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/implantologia-printre-cele-mai-solicitate-servicii-medicale-stomatologice-de-la-dr-serban