Import din China – o misiune facilitata cu ajutorul Bizz2China

BUCURESTI - 9 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Spiritul antreprenorial in continua dezvoltare determina aparitia tot mai frecventa a business-urilor care deservesc nevoile tot mai diversificate ale clientilor. Oportunitatea de a apela la import din China reuseste sa reduca si costurile, iar aparent succesul este garantat. Exista totusi si o serie de bariere.

bizz2china.ro

bizz2china.ro

Intrucat a colabora cu furnizori si producatori din China poate fi destul de dificil, isi face aparitia o nevoie: cea de a gasi un intermediar, o firma specializata pe importuri din China, care sa faciliteze toate demersurile implicate. Exact de acest lucru se pot ocupa expertii Bizz2China.

Tipuri de servicii care faciliteaza importurile din China

Colaborarea cu parteneri din aceasta tara asiatica se poate lovi de bariere de ordin lingvistic sau de diferentele culturale notabile, in special daca vorbim despre un business aflat la inceput de drum care nu a mai realizat niciodata import din China. Din fericire, reprezentantii Bizz2China pot sa inlature toate aceste neajunsuri.

Identificarea furnizorilor este primul pas care trebuie facut pentru business-ul care alege sa isi desfasoare activitatea in baza importurilor din China. Cu specificatiile exacte ale produselor dorite, dar si cu o baza solida de cunostinte si parteneriate bazate pe incredere, cei de la Bizz2China reusesc sa gaseasca pentru orice business furnizorii potriviti.

Garantia calitatii este oferita, pentru a demonta acel mit conform caruia produsele importate din China ar fi de o calitate realmente indoielnica. Clientul poate sa primeasca inclusiv mostre si esantioane ale produselor, pentru a avea certitudinea nivelului calitativ al marfurilor importate.

Negocieri si achizitii – in cultura chineza, negocierile reprezintă ocazii sociale importante, in care se stabilesc si se consolideaza relatiile dintre partenerii de business. Intrucat experienta isi spune cuvantul, Bizz2China activand de peste 10 ani pe aceasta piata, negocierile sunt realizate protejand interesele partenerilor pe intreaga durata a colaborarii.

Celor care inca sunt sceptici li se ofera si posibilitatea de a vizita centre de productie si fabrici din China, pentru a se convinge personal, impreuna cu reprezentantii firmei de intermediere, de corectitudinea tuturor aspectelor in baza carora s-a incheiat si parteneriatul.

Nu in cele din urma, aceasta lista de servicii este completata de controlul calitatii pe parcursul intregului proces de productie, partea de comisioane vamale, documentatia aferenta si transportul pana la „usa” clientului.

Bizz2China are si un motto: „You can count on us” – ales, se pare, foarte inspirat. Exact asta reusesc sa si faca acesti experti – sa castige increderea tuturor partenerilor prin solutiile la cheie oferite in ceea ce priveste importurile din China. In acest fel, indiferent daca este vorba de o extindere a activitatii unei companii ori de un start-up care abia incepe sa parcurga acest drum, Bizz2China este sprijinul cautat. Solutiile oferite de acesti specialisti sunt menite sa multumeasca din toate punctele de vedere – dovada eficientei de care dau dovada sta si in numele mari de retaileri din tara cu care au incheiate colaborari de durata. Cei interesati de a porni un business bazat pe importuri din China pot sa acceseze oricand site-ul www. bizz2china.ro , pentru informatii suplimentare si detalii cu privire la toate serviciile ce pot fi oferite de acesti specialisti.