Inelul de logodna personalizat – alegerea perfecta oferita de Diamag.ro

BUCURESTI - 9 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Logodna reflecta iubirea dintre parteneri, concomitent cu angajamentul lor de a-si uni destinele. Simbolul logodnei – inelul – este astfel deosebit de important, este practic marturia iubirii si trebuie ales in consecinta. Daca varietatea modelelor disponibile pe piata poate incurca oarecum alegerea, niciodata nu se va da gres daca se va alege varianta unui inel de logodna personalizat.

diamag.ro

diamag.ro

Specialistii din spatele site-ului Diamag.ro ne explica si de ce realizarea unui inel de logodna “la comanda” este o optiune tot mai cautata. Exista, desigur, modele de inele de logodna cu totul deosebite, ce pot cu siguranta sa impresioneze norocoasele ce le vor primi in dar ca simbol al iubirii. Pe de alta parte, tot mai atractiva pare ideea de a concepe un inel de logodna personalizat. Sa vedem si de ce.

Se poate alege metalul din care va fi realizat inelul

Optiunile sunt variate, iar alegerea metalului pretios trebuie sa fie in concordanta cu preferintele viitoarei logodnice. In cadrul site-ului diamag.ro doritorii isi pot alege dintr-o gama vasta de modele, realizate din metale pretioase precum aur alb, aur galben sau aur roz.

Forma monturii, desi aparent eclipsata de piatra pretioasa, poate fi acel detaliu care incanta pur si simplu – din acest motiv pe diamag.ro sunt disponibile peste 150 de modele cu totul deosebite.

Diamantul – detaliul fara de care inelul de logodna pare incomplet

Daca misiunea alegerii metalului pretios si a formei monturii a fost indeplinita, urmeaza selectia pietrei pretioase. Pentru a indeplini toate exigentele si din acest punct de vedere, trebuie tinut cont de o serie de criterii, intrucat rareori poate fi gasit un inel de logodna care sa imbine perfect dorinte dintre cele mai diverse.

Primul detaliu de avut in vedere este forma diamantului, care poate fi aleasa in conformitate cu preferintele fericitei care urmeaza sa primeasca inelul. Greutatea diamantului, exprimata in carate, este de asemenea de avut in vedere, intrucat influenteaza atat aspectul final, cat si pretul total al diamantului.

Tot in ideea de a alege 100% personalizat inelul de logodna, respectiv diamantul ce ii va completa design-ul, trebuie cunoscut faptul ca taietura (cut), culoarea si claritatea completeaza cei 4 “C” care definesc calitatea unui diamant. Fiecare dintre aceste detalii va influenta atat pretul, cat si aspectul final al inelului de logodna ales.

Configurare usoara, realizata dupa preferinte specifice

Din lunga lista de monturi si diamante disponibile pe diamag.ro, doritorii pot sa isi aleaga exact stilul pe care il considera cel mai potrivit. La final, dupa selectia atenta si ghidata prin filtrele specifice, se poate si vizualiza inelul in versiune 360⁰, urmand doar finalizarea comenzii prin completarea datelor si alegerea modalitatii de plata.

Comparativ cu modelele de inele de logodna standard, alternativa celor personalizate si adaptate astfel oricaror gusturi este cu atat mai atractiva. Cei care vor sa isi surprinda cu adevarat partenerele sunt invitati sa acceseze diamag.ro, pentru a descoperi gama de inele personalizate disponibile in modele multiple de monturi, pentru care pot alege diamantul conform cu criteriile mentionate si in functie de bugetul disponibil.

Taguri: diamag.ro