Ingrijirea extensiilor de par cu produse profi, de la Belher

BUCURESTI - 3 iulie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Detinatoarele de extensii de par sau peruci trebuie sa isi asume odata cu achizitia acestor produse si gama de produse profi, de intretinere. Este modalitatea prin care extensiile de par se vor mentine impecabile, cu firul de par stralucitor. Intretinerea acestora se va realiza in cadrul beauty bar-ului sau pe cont propriu, insa respectand conditia de a utiliza strict produsele speciale, din gama Belher.

belher.ro

belher.ro

Ingrijirea extensiilor de par

Pentru ca aspectul si calitatea extensiilor de orice fel ar fi ele sa fie de invidiat este necesara folosirea unor produse specifice. Gama Belher de produse pentru ingrijirea parului este disponibila in beauty bar-urile Belher, dar si online. Acestea au o actiune benefica si pot reda stralucirea parului, facandu-l matasos, usor de coafat. De mentionat ca acestea pot fi folosite cu succes atat pe parul natural, cat si pe extensiile de par, indiferent ca vorbim de cele permanente sau ocazionale.

Samponul pentru extensii si peruci – unul din produsele din gama speciala Belher, este potrivit pentru ingrijirea extensiilor de par pentru ca nu contine sare sau sulf, deci nu va usca firul de par. Este o formula speciala si prietenoasa cu scalpul de asemenea, hidratand si rasfatand parul totodata.

Ser tratament, ce nu are nevoie de clatire – in completarea ritualului de spalare a extensiilor de par se va recurge la aplicarea unui ser special. Belher dispune de o varianta usor de folosit, cu ulei de nuca de Brazilia. Se aplica usor, pe parul umed, iar actiunea sa este una vizibila, pentru ca hidrateaza si face parul mai elastic si mai stralucitor.

Masca tratament este la fel de benefica, un produs ce nu trebuie sa lipseasca din arsenalul de produse de ingrijire pentru extensiile de par.

Ocazional, atunci cand se impune nevoia de a descurca firele de par, este de preferat un produs de genul sprayul pentru descurcare. Este un produs ce nu necesita clatire, in schimb va netezi firele de par si le va descurca fara sa recurgeti la pieptanare intensa ce rupe firele de par.

Accesorii pentru extensiile de par

Ingrijirea extensiilor de par se refera de asemenea la remontarea acestora, pentru acele tipuri de extensii de asa natura. Fie ca este vorba de cele cusute, cu nod brazilian sau cele aplicate cu cheratina, va fi necesara demontarea lor si montare din nou. Procedura este recomandata a fi realizata numai in salon, de catre specialist. De aceea, Belher dispune de accesorii pentru extensii de par ce se pot achizitiona, dar si de servicii specializate pentru intretinerea tipurilor de extensii de par.

Remover-ul pentru extensiile tape on este unul din produsele necesare. Este singura solutie cu care se pot indeparta prin dezlipire extensiile de tip tape on. De asemenea, pentru remontarea extensiilor, Belher dispune si de rola cu banda de adeziv.

Belher nu este doar un magazin cu extensii de par, ci o sursa complexa pentru tot ceea ce tine de montaj si intretinere. Tehnicienii specialisti pot consilia de asemenea, pentru ca cele interesate sa isi aleaga tipul de extensii potrivite. In completare, acestea iti pot intretinere parul si extensiile de par in cadrul salonului Belher. Efectele sunt uimitoare si se refera la un look mult visat, de exceptie, un par bogat si sanatos ce nu da de banuit ca extensiile sunt montate.

Pentru extensii de par calitative, certificate in acest sens, dar si pentru produse de styling si de ingrijire, Belher este o recomandare. Detalii despre catalogul de produse se regasesc si online, in cadrul paginii oficiale belher.ro .

 

Taguri: belher.ro