Inspiratii in materie de manichiura in 2020, de la NoliaShop

BUCURESTI - 3 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

O manichiura impecabila, simpla sau cu model, este astazi ceea ce isi doreste orice femeie care se respecta. Nu oricine se incadreaza in categoria femeilor cu stil si cu siguranta nu orice manichiura realizata in cadrul unui salon poate fi catalogata drept reusita.

noliashop.ro

noliashop.ro

Conteaza un cumul de factori cand vine vorba de o manichiura impecabila, iar produsele cosmetice folosite sunt fara doar si poate un criteriu fata de care nu poate fi facut niciun fel de compromis. Desigur, mana de lucru si instrumentele folosite sunt de asemenea factorii care vor dicta reusita manichiurii.

In intampinarea celor care doresc sa se mentina in tendinte si la capitolul manichiura vine NoliaShop , magazinul online care dispune de produse profesionale in acest sens, cu recomandari de top. Produsele se regasesc pe https://www.noliashop.ro/, iar sugestiile mai jos.

Manichiura la moda in 2020, pentru femeile cu stil

Trendurile in materie de manichiura se schimba constant, insa cu siguranta idei care nu vor iesi prea curand din tendinte sunt cele care inglobeaza albastrul clasic, reprezentativ pentru ocean si natura, denumit si culoarea acestui an.

Culorile electrice indeosebi sunt promitatoare in 2020 si intentioneaza sa atraga mai mult atentia asupra manichiurii. Galbenul, dar si orange sunt tonuri ce cuceresc publicul feminin, dar nu sunt alegeri de neglijat nici cele care vizeaza culorile nude sau pastelurile.

Daca va incanta ideea de a miza pe culorile deschise, aprinse, electrice chiar, atunci puteti mixa un curcubeu adevarat pe suprafata unghiilor. Desi este o idee usor atipica, cu siguranta este una moderna, care va atrage atentia. Este biletul iesirii din anonimat pentru cele care isi doresc asta.

La polul opus vor fi intotdeauna cele care mizeaza pe stilul statement, pe acele modele clasice cu care stiu ca nu au cum sa dea gres. Alte optiuni pentru acestea sunt si stilurile neutre, burgundy spre exemplu, sau, de ce nu, chiar o manichiura off white.

Ceea ce unele femei ar putea considera ciudat, altele pot ramane impresionate. Alegerea stilului manichiurii poate fi intotdeauna personal, adaptat, insa intr-o oarecare masura este bine sa se tina cont si de tendintele actuale, pentru a obtine un echilibru optim si totodata efectul dorit.