Jocuri de păcănele cu tematică irlandeză

BUCURESTI - 30 martie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

În general, păcănelele sunt cele mai apreciate jocuri din portofoliul unul cazinou, fie că vorbim de un cazinou fizic/stradal sau de unul online. Întrucât mecanismul acestor jocuri este extrem de simplificat, ușor de înțeles indiferent de vârstă, cultură sau orice alte cunoștințe pe care le poți considera necesare, jocurile de păcănele au devenit extrem de populare și foarte accesate. Cu tematici inspirate din viața cotidiană, din povești, filme sau chiar istorie, jocurile de păcănele au făcut furori de-a lungul timpului și continuă să o facă.

jocpacanele.ro

jocpacanele.ro

Păcănelele clasice (cele care au drept simboluri fructe, clopoței sau trifoi) rămân cele mai apreciate, chiar și în zilele noastre. Acestea nu doar că au o grafică interesantă, bazată pe combinații cromatice satisfăcătoare pentru orice privitor, însă sunt și antrenante (stimulează gândirea și urcă adrenalina). Aceste jocuri au, de regulă, cele mai simple reguli, ceea ce face ca șansele de câștig să fie mult mai ridicate. Chiar dacă sunt clasice, acestea prezintă tematici surprinzătoare, iar în continuare vei descoperi păcănele clasice cu tematică inspirată din mituri și legende irlandeze.

 

TOP 3 jocuri cu trifoi

 

După cum spuneam, jocurile cu trifoi fac parte din gama de sloturi clasice, dar care nu și-au pierdut autenticitatea, interesul pentru astfel de jocuri crescând în continuare, chiar și cu o industrie a jocurilor de noroc în plin proces de evoluție. Există jocuri cu trifoi foarte cunoscute de jucătorii români, cum ar fi Lucky Lady Charms, însă există și păcănele cu trifoi mai puțin cunoscute, dar ale căror simboluri și runde bonus te vor atrage cu siguranță.

 

1.     Lucky Clover

 

Acest joc de slot video are o tematică inspirată din folclorul irlandez, iar reguluile de joc sunt simple și ușor de înțeles. Există cinci role și doar cinci linii de plată posibile. Alege valoarea monedelor jocului și numărul liniilor de plată, apoi apasă butonul albastru Start pentru a începe jocul. Odată ce rolele s-au oprit, combinațiile câștigătoare pe o linie de plată activată vor plăti de la stânga la dreapta.

Poți utiliza funcția opțională Gamble pentru a juca un mini joc în care trebuie să ghicești  culoarea unei cărți pentru a dubla câștigurile pentru o anumită combinație de simboluri identice. Un alt mod de a juca este să utilizezi funcția Autoplay pentru a permite jocului să se deruleze pentru mai multe rotiri la rând. Procedând astfel, nu veți putea juca mini-jocul Gamble.

 

Simboluri speciale pentru slotul Lucky Clover

 

Întâlnim simboluri precum măr, piersică, prune, cireșe și clopoței. Simbolurile Horseshoe și Red Seven îți aduc câștiguri în valoare de 3.000 de ori pariul inițial în cazul unei combinații de cinci simboluri de același fel pe o linie de plată activată! Nu în ultimul rând, există două simboluri Scatter diferite. Unul este reprezentat de o grămadă de banane, iar al doilea Scatter este steaua de aur. Trifoiul cu patru foi este simbolul Wild al jocului, capabil să înlocuiască orice alt simbol în afară de Scatters. Cu acesta, vei putea crea combinații câștigătoare deoarece înlocuiesc alte simboluri obișnuite din joc. Simbolurile Wild pot apărea doar pe rolele 2, 3 și 4.

 

2. Clovers and Bells

 

Clovers and Bells, după cum îi spune și numele, este un slot video clasic, unde predomină simbolurile cu trifoi și clopoței, dar și alte simboluri cu obiecte cunoscute drept aducătoare de noroc, cum ar fi potcoave sau harpe. Bineînțeles, nu lipsesc simbolurile cu spiriduși, aceștia fiind foarte populari în folclorul irlandez. Jocul este format din 5 role și 3 rânduri, cu posibilitatea de a alege până la 50 de linii de plată.

 

Simboluri ale slotului Clovers and Bells:

 

Simbolul curcubeu

    : apare numai pe rolele 1, 3 și 5 și declanșează runda bonus Lucky Rainbow care îți poate aduce un jackpot.

Simbolul Bonus

    : trei sau mai multe simboluri Bonus oriunde pe o linie de plată activă îți oferă posibilitatea de a intra în runda Bonus de Aur unde poți câștiga până la 4,000 ori pariul pe linie. Când sunt declanșate cu 4 sau 5 simboluri, câștigurile bonusului sunt multiplicate de 5, respectiv de 10 ori.

 

Simbolul Free Spins

    : apare doar pe rolele 2, 3 și 4. Apariția pe toate cele 3 role îți aduce 5 rotiri gratuite! În timpul rotirilor gratuite, toate simbolurile de pe rola 3 sunt transformate în simboluri Wild. Pariul pe linie și numărul liniilor de plată active în timpul rotirilor gratuite sunt aceleași ca în jocul de bază.

 

Simbolul Wild

    : apare numai pe rolele 2, 3 și 4 și înlocuiește toate simbolurile. 

 

3. Gold Leaf Clover

 

Acest joc are 5 role și 10 linii de plată fixe, un trifoi cu patru foi, simbolul pe care speri să îl întâlnești tot mai des pe parcursul călătoriei tale irlandeze, dar și alte simboluri reprezentate de bijuterii și pietre prețioase. După setarea pariului poți apăsa butonul Spin sau Autoplay pentru a juca până la 50 runde de joc consecutive, fără oprire. Trifoiul cu trei foi auriu este simbolul Stacked Wild al jocului și în momentul în care apare acest simbol pe role, toate simbolurile cu trifoi se vor transforma într-un anumit simbol, ceea ce înseamnă că vei avea mai multe simboluri identice pe role, deci ai posibilitatea de a forma combinații câștigătoare de simboluri identice. Jocul include și un jackpot destul de generos ce poate fi câștigat atunci când apare simbolul Pot of Gold.

 

Jocurile de păcănele cu tematică irlandeză au demonstrat un adevărat succes în rândul jucătorilor, motiv pentru care producătorii de jocuri de noroc continuă să dezvolte jocuri de păcănele cu tematică irlandeză și numeroase simboluri norocoase.