Lenjerii de calitate premium pentru unitatile hoteliere, de la Brodank

BUCURESTI - 19 noiembrie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Conturarea esteticii dorite in cadrul unei camere de hotel este o responsabilitate pe cat de mare, pe atat de mare influenta cand vine vorba despre unitatea in care turistii aleg sa poposeasca. In acest decor, fiecare element are de indeplinit un scop si poate influenta imaginea finala a incaperii. Textilele si mai ales lenjeriile de pat sunt piese centrale in aceasta ecuatie si merita atentia deplina a hotelierilor.

lenjerii-hotel.ro

lenjerii-hotel.ro

O necesitate indispensabila va fi intotdeauna durabilitatea dictata de calitatea materialelor pe care acestea le au la baza. Din randul producatorilor care livreaza in prezent marfa recunoscuta pentru calitatea premium, Brodank este un nume care se mentine in topul preferintelor. Prezinta o intretinere usoara, sunt durabile si prezinta si alte calitati care sfideaza concurenta actuala de pe piata.

Lenjeriile de la Brodank, pentru satisfactia deplina a oaspetilor

Fiecare unitate dispune de solutii personalizate, estetice si deopotriva calitative, materiale care au la baza fibre naturale, tesaturi si nuante ce acopera o paleta larga. Ideale pentru a crea o atmosfera linistitoare, calda, relaxanta si armonioasa, linia de lenjerii de pat hotel de la Brodank se pliaza atat pe nevoile unitatilor standard, cat si a celor de lux.

Lenjeriile de pat produse de acest nume cu vechime in domeniu se adreseaza atat hotelurilor si pensiunilor, cat si unitatilor spitalicesti, centrelor spa, dar sunt si pentru spatiile rezidentiale. Din randul optiunilor disponibile pe lenjerii-hotel.ro , fiecare se poate orienta in functie de tipul de fibre si gramajul acestora pe mp. Astfel, alegerile pot fi orientate catre lenjeriile de pat din percale, din sifon (Poplin, Pietroasa), damasc, bumbac, damasc satinat/ bumbac satinat.

Pentru a se plia cu succes pe specificul fiecarei unitati, Brodank propune atat lenjerii albe, simple, cu modele florale sau geometrice, respectiv in diverse culori, reusind astfel sa redea stilul dorit.

Calitatile bumbacului sunt numeroase si niciun hotelier nu ar trebui sa le treaca cu vederea. Produsele de pe lenjerii-hotel.ro se remarca prin aspectul care se pastreaza si dupa numeroase spalari, fiind deosebit de moi si confortabile.

Exista flexibilitate in ceea ce priveste dimensiunile lenjeriei, iar acest aspect constituie o incantare pentru publicul larg. Practic fiecare poate sa comande produsele care se vor plia perfect pe fiecare tip de pat. Pentru ca potrivirea sa fie perfecta pana in cele mai mici detalii, producatorii lasa o marja de cativa centimetri la fiecare produs confectionat. Asfel, dupa prima spalare, lenjeria va arata impecabil din punct de vedere a dimensiunilor.

Informatii detaliate cu privire la gramajul fiecarui tip de material, solutii privind alegerea unor cuverturi care sa corespunda cu lenjeria si restul decorului, dar si alte aspecte de interes pot fi clarificate celor care doresc.

Pentru a avea siguranta ca alegerea se pliaza intocmai pe nevoi si preferinte, exista posibilitatea de a comanda mostre pentru toate tipurile dorite de tesaturi, inainte de un volum mai mare. Brodank Comarnic ofera posibilitati multiple celor care doresc sa isi construiasca un nume pe piata hoteliera, iar produsele sale vorbesc de la sine.