Lenjeriile pentru hotel Brodank - avantajele hotelierilor

BUCURESTI - 7 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

A avea un hotel presupune multa munca si implicare. Toate detaliile ce tin de amenajarea sa sunt importante si dau stil locului pe care proprietarul il construieste pas cu pas. La inceput de drum orice element de decor sau mobilier este bine sa fie gandit in prealabil si imbinarea tuturor sa dea in final senzatia completa dorita.

lenjerii-hotel.ro

lenjerii-hotel.ro

O parte importanta a procesului de amenajare este alegerea lenjeriei hotelului sau pensiunii. Firma de textile pentru hotel poate sa ajute in aceasta situatie cu informatii privind diversele tipuri de materiale potrivite pentru fiecare nivel de investitie si loc, precum si cu detalii legate de personalizare. Brodank Comarnic este pe piata de aproape 20 de ani si daruieste clientilor sai raspunsuri la nevoile legate de lenjeriile si textilele pe care este important sa le achizitioneze cu atentie.

Tipuri de textile

Tipul de textile folosite pentru un anumit spatiu este in acord cu locul si cu numarul de stele pe care il are. De aceea sunt diversificate texturile in functie de material si de densitatea lui. In oferta Brodank gasim materiale precum sifonul, damaskul, lenjerii din bumbac si lenjerii din Percale. Acestea sunt cu gramaj diferit si astfel, se adreseaza destinatiilor complexe. De exemplu exista lenjeria din bumbac satinat care poate fi pusa intr-un hotel sau pensiune de 3-5 stele. Calitatea ei este oferita de structura materialului si de gramajul de 130-150 grame /mp.

Personalizare

Compania cu care colaboreaza fiecare administrator de hotel il ajuta sa stabileasca in fapt emblema hotelului sau. De aceea este bine sa personalizeze cu sigla sau cu numele, uneori cu amandoua combinate, orice obiect ce simte ca ii va aduce un plus de personalitate si incredere. Cand un turist intra intr-un hotel care are elemente personalizate, are experienta unei vacante de lux. Acesta va aprecia atentia la detalii si interesul dat in acest sens.

Prosoapele sunt obiecte care intra in aceasta categorie si Brodank personalizeaza prin trei metode aceste textile: metoda Jaquard, prin broderie sau prin imprimare. Una dintre diferentele legate de aceste metode este ca rezultatul final poate sa fie in relief sau poate sa fie la nivelul materialului, fara a fi in afara lui.

Avantajele produselor textile de la Brodank

Atunci cand un hotel are lenjeria corect aleasa pentru destinatie, va avea:

-        Aprecierea clientilor care sesizeaza calitatea si care vor reveni cu drag alta data.

-        Aspectul estetic care sa exprime ceea ce isi doreste cel ce realizeaza comanda de textile, in functie de ideea de design initiala. O lenjerie comunica informatii despre ansamblul ales.

-        Recomandari privind intretinerea lenjeriei si textilele in general pentru ca spalarea si purtarea repetata sa nu afecteze calitatea materialului, aspectul sau.

-        O siguranta a prezentarii oricarei camere prin poze sau filmulete, precum si in deschiderea usilor camerei fata in fata cu cel interesat de cazare.

Astfel, daca doriti sa achizitionati lenjerii si textile pentru hotel, site-ul care va ofera solutii complete in acest sens este lenjerii-hotel.ro. Aici puteti sa vedeti si exemple de hoteluri care au ales sa foloseasca produsele oferite de Brodank si aspectul camerelor astfel amanejate, fiind in acord cu ceea ce au dorit.