Mamicile moderne si centurile postnatale

BUCURESTI - 23 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Toata starile si disconfortul resimtit mai ales pe timp de noapte din cauza pozitiilor adoptate, in decursul sarcinii, sunt uitate atunci cand proaspata mamica isi tine pentru prima data in brate copilul. Dupa nastere urmeaza o perioada deosebita, de afectiune si iubire, dar totodata si de grija pentru cel mic. Mamicile moderne cauta sa isi faca timp si pentru ele, in sensul acordarii unui minimum de atentie siluetei proprii, sanatatii implicit.

clessidra.ro

clessidra.ro

Dorinta de a reveni la formele de dinainte de sarcina, de a scapa de kilogramele acumulate indeosebi in ultimul trimestru, devine obsesiva pentru unele mamici. Teama ca acestea doar se vor aduna este cea care declanseaza o vanatoare adevarata a produselor diverse care pretind ca le pot ajuta sa regreseze in acest sens.

Alimentatia este deosebit de importanta, atat pentru ca cel mic practic va consuma aceeasi hrana sau mai exact substantele nutritive din aceasta, cat si pentru ca poate favoriza ingrasarea sau slabirea, dupa caz. Un ajutor suplimentar nu poate fi decat binevenit in acest caz, iar centurile postnatale sunt in atentia proaspetelor mamici, a celor moderne indeosebi, astazi.

In intampinarea celor care doresc sa beneficieze de un astfel de suport, care vizeaza zona burtii in mod deosebit, vine www.clessidra.ro - eshop ce are in stoc produse columbiene si nu doar, lenjerii modelatoare confortabile si eficiente si produse special concepute pentru perioada postpartum.

Centurile postnatale, sustinerea de care au nevoie proaspetele mamici

Unul dintre riscurile de dupa nastere, privind zona abdomenului, este de a dezvolta diastaza abdominala. Procesul de recuperare de dupa nastere este deosebit  de important. Centura postnatala poate fi cea care o va ajuta pe proaspata mamica sa capete mai eficient mobilitatea, evitand un astfel de risc.

Un astfel de articol va contribui la regasirea conditiei fizice dorite, echilibrand si aspectul fizic totodata. Cu beneficii conformate atat de medici, cat si de mamici, centurile de acest tip constituie o solutie eficienta in recuperarea de dupa sarcina. Acestea sustin si relaxarea articulatiilor din zona pelvisului, precum si a muschilor moi ai uterului. Sunt aspecte realistice si nu solutii minune. Purtarea lor trebuie sa fie insotita de o dieta sanatoasa si desigur de miscare pentru a obtine rezultate fizice vizibile. Cele interesate pot comanda centura in marimea potrivita la un cost echitabil de pe clessidra .ro.