Mancaro - Magazinul Instalatiilor - locul in care romanii gasesc instalatii termice diverse!

BUCURESTI - 10 decembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mancaro - Magazinul Instalatiilor este o cunoscuta firma suceveana, ce s-a impus in domeniul instalatiilor termice, sanitare si electrice. Ofera pentru al sau public tinta solutii personalizate si de actualitate, consultanta de top si multe produse de la producatori de top ce vin la pachet cu garantia calitatii.

Mancaro magazinulinstalatiilor.ro - centrale termice

Instalatiile termice sunt o investitie ce vine la pachet cu o multime de beneficii. Celor ce nu au incercat inca varianta electrica la capitolul incalzire le este recomandat sa o faca cat mai repede. Vorbim aici de costuri ce par mari la inceput, insa ce se amortizeaza extrem de bine in timp. Mancaro - Magazinul Instalatiilor poate confirma acest lucru, gratie instalatiilor termice diverse pe care le pune la dispozitia publicului in mediul online.

Centralele termice de la Mancaro - eficienta si consum redus de energie!

Mancaro, firma ce ofera instalatii termice Suceava, pune la dispozitia celor interesati in cadrul site-ului oficial magazinulinstalatiilor.ro o multime de modele de centrale termice. Acestea sunt produse de branduri cu autoritate pe aceasta piata de profil dintre care amintim de Ariston. Un mare avantaj pentru publicul interesat - centralele termice achizitionate de la Mancaro - Magazinul Instalatiilor vin insotite de kit complet de evacuare.

Preturile difera in functie de o varietate de factori, spre exemplu de putere si alte specificatii de interes. Pentru a descoperi cu o mai mare usurinta centrala termica dorita, clientii pot folosi filtrul de cautare pus la dispozitie in cadrul paginii oficiale.

Produse de interes din categoria echipamentelor termice

In cadrul aceluiasi magazin online, magazinulinstalatiilor.ro, categoria termice, regasesc cei interesati si alte produse de interes. Amintim aici de tevi si fitinguri pentru instalatii, pompe si hidrofoare, robineti si racorduri, filtre pentru apa potabila, echipamente complete pentru incalzire prin pardoseala, radiatoare si aeroterme si nu doar atat.

Pentru fiecare produs disponibil pe site sau in magazinele fizice, personalul Mancaro poate oferi informatii tehnice, de interes.

Firma are sediul in Suceava, mai exact pe strada Soimului, numar 4. In plus, dispune de doua locatii fizice in oras, de unde cei interesati pot face achizitii: Itcani si Burdujeni.

Mai multe detalii la 0746 326 668 sau prin e-mail comenzi@magazinulinstalatiilor.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/mancaro-magazinul-instalatiilor-locul-in-care-romanii-gasesc-instalatii-termice-diverse