Manichiura zilelor festive si ce propuneri are Nolia Shop pentru doritoare

BUCURESTI - 9 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mai ales acum, in lumea informatiilor este aproape vital sa te informezi in prealabil despre ceea ce ai dori sa obtii, despre serviciile de interes. De aceea, inainte de a cere manichiuristei un model anume interesul cade pe experienta acesteia si pe produsele pe care le foloseste. Un reper al calitatii si un magazin ce a setat standarde in randul celor care doresc sa exceleze in materie de nail art si realizarea de manichiura clasica sau cu gel este Nolia Shop .

Nolia Shop

Nolia Shop

Prin produsele oferite, Nolia Shop aduce mai aproape variante de geluri de constructie, culoare si aplicatii pentru ca unghiile clientelor sa fie o demonstratie de tehnica cunoscuta si stil creativ. In cadrul paginii oficiale, https://noliashop.com/, sunt prezentate punctual toate tipurile de produse. Cu indicatii detaliate si referinte despre folosire, alegerea celor interesati este una bazata pe cunostinte specifice, pe experienta folosirii unor astfel de produse.

Intretinerea unghiilor

Orice femeie stie ca pe cat este de activa, pe atat de mult are riscul de a-si strica manichiura inainte de party-urile mult asteptate de sarbatori. Asadar o recomandare este de a aplica top coat pentru ca o clasica manichiura sa reziste pana la 10 zile. Cu aplicare de ulei pentru cuticule se va evita deshidratarea acestora, aspectul inestectic si eventuale rupturi ce ustura si arata neplacut.

Pentru cele care poarta manichiura cu oja semipermenenta un strat de oja colorat in acelasi ton cu cel deja existent poate masca zona in care unghia naturala a inceput sa creasca. Totusi, aceasta este o masura de uregenta.

Recomandari de stiluri

Desi este o perioada festiva si gandul ne poarta la tot ce e sclipitor si opulent in materie de nail art se pare ca se poarta mai degraba minimalismul. In topul preferintelor asa cum sunt ele dictate de high class-ul modei se numara celebrul rosu, ce aminteste de epoca de aur a Hollywood-ului. Se poarta arta erodata, unghiile metalice, unghiile cu bijuterii, pietre si elemente grafice diverse. Nici contrastul de culori nu este exclus, de forme, unghiile de forma lunga si ascutita, unghiile decorate cu perle, printre altele.

Perfect pentru perioada de sarbatori  ce se succed unele dupa altele este glitterul, o tehnica de folosire a acestuia fiind despre aplicarea on top, sa ramana in relief. Arata spectaculos, iar diversitatea de culoare permite oricarei doritoare sa isi aleaga sclipirea in tonul preferat.

Gama Platinul Glitter de la Nolia Shop este recomandata. Sunt geluri de pictura care innobileaza unghiile cu sclipire, un stil sofisticat care va incadra manichiura realizata in tiparele festive cu toate rigorile de stil specifice.

In fond, se poarta o manichiura perfect realizata. Oircand, in detrimentul a ceea ce nu reprezinta pe purtatoare este indicat a opta pentru o manichiura simpla. Nici stilul french nu este exclus astfel ca in esenta fiecare are propriul reper despre cum sa ii arate unghiile la ceas de sarbatoare.

Pentru culori fantastice, geluri cu care se lucreaza usor, ce se modeleaza usor si au un grad de acoperire foarte bun, Nolia Shop dispune de o selectie de produse.