Masatto, o strategie pentru productivitate sporita, home and office

BUCURESTI - 7 mai 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Acasa sau la birou, oriunde in aceste locatii este timpul si locul potrivit pentru un masaj. Si asta datorita brandului Masatto care a revolutionat acest domeniu. Masatto a cladit din arta masajului un adevarat ritual de care oricine si oricand se poate bucura, insa nu oricum, ci la nivel profi. Relaxare la superlativ, in fotolii de masaj la superlativ si o deviza pe masura - Masatto a way of life sunt asadar definitia fericirii pentru cine intelege importanta masajelor.

Masatto

Masatto

Home and office, fotolii potrivite pentru toata lumea 

Suntem atat de diferiti, avem nevoi atat de diferite, asadar este de la sine inteles ca vom aprecia fiecare in parte o alta abordare a masajelor eficiente asupra corpului, trupului si mintii totodata. Iar Masatto a gandit asadar versiuni distincte ale fotoliilor, insa scopul este mereu acelasi, de a crea un mediu perfect pentru relaxare, de a oferi unui corp obosit vigoarea, ca si cand ar sorbi dintr-o licoara fermecata si pe loc isi revine. 

Nu traim in basme, insa ne-am dori formule magice care sa ne reinvie in simtiri, mai ales cand ne simtim obositi, stresati si fara chef. Masajele, realizate in profunzime, masajele realizate ca de un profesionist, ce ating fiecare parte a corpului, framanta si dezmiarda cu tehnici eficiente sunt cheia aici. Completate de muzica in surdina, de pozitia zero gravity, in completare cu o sina de tip SL ce permite realizarea masajelor in mod complex, de-a lungul coloanei vertebrale sunt o mica parte din ce inseamna experienta traita de utilizator cand se aseaza intr-un fotoliu de masaj Masatto. 

In ceea ce priveste constructia lor solida, fotoliile Masatto cunosc un alt avantaj si anume tehnologia zero space. Permite ca un fotoliu de acest gen sa fie amplasat in orice tip de spatiu, deci acasa sau la birou, la mica distanta de perete. Nu ocupa mult spatiu, desi are nevoie sa se extinda atunci cand isi incepe programul de masare. Fie ca vorbim despre Divina sau Dominus, oricare ar fi alegerea, fiti siguri ca Masatto a integrat in acestea o tehnologie de varf ce va masa extraordinar de bine si de placut. 

Descoperiti Masatto si ofertele curente in pagina oficiala, masatto.ro. 

Contact:

Showroom-uri 

Bucuresti

Str. Erou Iancu Nicolae, Nr. 97

Str. Costin Nenitescu, Nr. 14

Cluj-Napoca

Timisoara

Sibiu

Piatra Neamt 

contact@masatto.ro


Taguri: fotolii masajmasattodivina