Masatto propune accesibilitate la relaxare - fotolii de masaj disponibile direct din stoc

BUCURESTI - 24 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Masatto , consacrat producator de fotolii de masaj, propune publicului vast varianta relaxarii prin masaje. Aceasta terapie este una binecunoscuta, cu efecte benefice asupra intregului corp. Oricine stie ca masajul, de orice fel ar fi acesta, poate ajuta la ameliorarea durerilor, redand energie. Masatto tine cont de toate beneficiile masajelor si include cu ajutorul tehnologiei avansate functii complexe in fotoliile de masaj.

Masatto

Pentru cei interesati, Masatto dispune de stoc generos de fotolii. Asadar alegerea facuta va insemna si sansa imediata de a va bucura de masajele preferate.

Avantaje de achizitie de la Masatto

Masatto va fi un ghid absolut pentru cei interesati de o astfel de achizitie. Asadar, consilierea nu lipseste. In plus, este lansata si invitatia de a incerca fotoliile dorite. Showroom-urile din tara au usile deschise, fiind necesara doar o programare in prealabil. Consilierii pot ajuta in formarea unei opinii si alegerea corecta a tipului de fotoliu; fiecare in parte isi poate alege preferatul dupa considerente proprii, testand astfel incat sa existe si un test practic ce le confirma ca au facut o alegere buna.

Livrarea este rapida - in 24 de ore, direct din stoc. Aici regasim o varietate de tipuri de fotolii, ceea ce face ca preferintele clientilor sa se concretizeze rapid in achizitie, livrata rapid la domiciliu. Transport gratuit.

Garantia este de pana la 5 ani - fotoliile de masaj dispun de garantie extinsa. In plus, chiar si post garantie, echipa tehnica poate fi solicitata la nevoie.

Montaj inclus - tot ce tine de impachetare, de instalare si punerea in functiune este o sarcina a echipei. Clientul va avea parte de toate conditiile de confort, pentru a se bucura cat mai curand de masajele dorite.

Beneficiile masajelor constante

Cu o floare nu se face primavara spune o celebra vorba din popor. Masajele sunt benefice si cu efecte imediat resimtite, dar sunt necesare a fi experiente repetate. Mai ales in situatii de recuperare dupa interventii, traume, in cazul durerilor cronice, recomandarea este de a face masaje in mod repetat. De aceea, in locul unor sedinte de masaje programate, fotoliile de masaj sunt calea optima si eficienta de a va recupera starea de bine.

Masajele repetate amelioreaza durerile, imbunatatesc circulatia sanguina, va scapa de picioarele umflate, presiunea la nivelul inelelor coloanei, de dureri de cap, printre altele.

Pentru detalii, preturi sau programari in unul din showroom-urile din tara cei interesati pot accesa pagina oficiala masatto.ro, intrand in contact cu echipa.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/masatto-propune-accesibilitate-la-relaxare-fotolii-de-masaj-disponibile-direct-din-stoc