MasterAutoGlass dispune de serviciu de inlocuire prabriz, in service sau la domiciliu

BUCURESTI - 29 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru siguranta conducatorului auto parbrizul trebuie inlocuit imediat ce apar fisuri. Riscul ca acestea sa se extinda sunt destul de mari. Privind posibilitatea de reparatie, specialistii MasterAutoGlass spun ca in mod special fisurile ce pornesc de la margine sunt cele care se extind cel mai repede si nu pot fi stopate. In plus, daca fisura are 5 cm se impune numaidecat inlocuire. Cu atat mai mult se impune acest serviciu, daca probleme de acest gen la parbriz survin pe partea soferului.

Inlocuire parbriz MasterAutoGlass

Inlocuire parbriz MasterAutoGlass

Din fericire pentru publicul sucevean si nu numai, MasterAutoGlass.ro vine cu un serviciu profi si cu flexibilitate, astfel incat atunci cand se impune inlocuirea unui parbriz solicitantul sa nu isi faca griji legate de timp si locatie. Ce inseamna asta. Echipa MasterAutoGlass poate realiza programarea necesara, lucrand in deplasare, direct la domicilul clientului.

Nu toate fimele de montaj parbriz pot oferi servicii similare

Este evident ca investitia intr-un parbriz trebuie sa se supuna unor repere de calitate. Nu pretul este factor determinant aici, ci experienta si profesionalismul celor care activeaza in domeniu. Tinand cont ca parbrizul este o componenta importanta la orice autovehicul, ce poate pune viata in pericol, este cert faptul ca interesul major va fi de a colabora cu cei care asigura un montaj de calitate.

Costuri

Serviciile de  montaj parbrize la domiciliu scutesc de deplasari mai ales in conditiile in care parbrizul fisurat ridica probleme grave. Asadar se poate spune ca serviciul mobil de la MasterAutoGlass este avantajos si costurile implicate sunt justificate. Practic nu presupune un efort din partea solicitantului.

In ceea ce priveste costurile de manopera, preturile difera. Depinde de marimea parbrizului, de complexitatea de accesorii unde este cazul sau de tipul de parbriz, in conditiile in care sunt si variante aftermarket. Cele originale sunt mai costisitoare, dar asigura calitate premium.

Durata acestei interventii poate fi de pana la o ora, insa recomandarea este de a nu folosi autovehiculul pana la 3 ore post interventie. Detalii despre procedura si ce implica aceasta regasesc cei interesati in cadrul paginii oficiale de la MasterAutoGlass.