MasterAutoGlass realizeaza montaj de parbriz in conditii excelente

BUCURESTI - 31 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Atunci cand se impune orice tip de schimbare la autovehicul, grija este ca nimic nu va mai fi la nivelul de calitate precum cel din fabrica. Mai cu seama inlocuirea unui parbriz atrage dupa sine o serie de aspecte ce ridica pretentiile modului in case se va realiza procedura. Pentru cei aflati in astfel de situatii MasterAutoGlass este o recomandare.

Master Auto Glass

Master Auto Glass

Firma suceveana activeaza pe piata de profil de timp indelungat si a demonstrat ca portofoliul de clienti detinuti sunt o expresie a muncii bine facute. MasterAutoGlass.ro dispune de o echipa specializata pe schimbul de parbrize, atat pentru masini mici, cat si pentru cele de tonaj. Procedura vine la pachet cu garantii, de pana la 2 ani.

Ce recomandari fac specialistii in domeniu

MasterAutoGlass poate pune la dispozitia celor interesati o echipa mobila pentru a realiza procedura de schimbare a unui parbriz. In acest sens, intreaga desfasurare de forte va avea loc la sediul clientului, la domiciliu. Este incurajata o astfel de abordare, intrucat un parbriz fisurat incat sa impuna schimbarea nu ar mai trebui expus intemperiilor, fiind un real pericol pentru conducatorul auto.

In aceste cazuri, singura grija va fi aceea de a chema specialistii la fata locului, stabilind ora de desfasurare a procedurii.

O colaborare cu MasterAutoGlass asigura clientilor calitatea serviciului, post interventie de asemenea. Este notabil ca aici se regasesc produse originale, diferite tipuri de parbrize, stoc de 5000 de parbrize, lunete, geamuri. Toate acestea respecta standardele in vigoare, privind calitatea si vin insotite de garantia aferenta.

Atunci cand se impune schimbarea unui geam al masinii, schimbarea parbrizului, costurile sunt un stres pentru orice proprietar. Este asadar necesar ca solutiile primite sa fie personalizate, costuri rentabile care mentine si un echilibru intre investitie si calitate. MasterAutoGlass indeplineste cu succes aceste pretentii si dispune de o gama vasta de optiuni care sa multumeasca nevoile unui public larg.

Cei interesati de procedura, de echipa mobila sau de varianta clasica de schimb de geam/parbriz direct in sediul service-ului vor regasi informatii complete in cadrul paginii oficiale.