Materiale de calitate si cursuri de pictura de la artistique.ro

BUCURESTI - 3 iulie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail


Arta este cu siguranta una din cele mai frumoase forme de exprimare a emotiilor, atat pozitive cat si negative. Obisnuim de multe ori sa ne afundam in fel si fel de activitati care sa ne deconecteze de la tot ce e in jurul nostru.

artistique.ro

artistique.ro

Pictura este printre metodele de relaxare preferate de catre majoritatea dintre noi. Fie ca avem sau nu inclinatii catre acest domeniu, pictura ne elibereaza de stres, ganduri si tot ce mai e negativ in viata noastra. In momentul in care incepem sa asternem pe foaie sau panza culoare dupa culoare, totul prinde contur.

Rembrandt Shop

Atunci cand ne orientam catre o astfel de activitate, avem nevoie si de materialele potrivite. In acest sens, magazinul online Rembrandt Shop este solutia - regasim in cadrul acestuia toate materialele necesare pentru a realiza picturi de orice fel.

Vorbim de produse de calitate, profesionale precum: suporturi pentru pictura, culori acrilice, culori in ulei, culori acuarela, guase, tempera, spray-uri cu vopsea, pensule, palete, cutite de pictura si sevalete.

Indiferent de varsta, oricine poate picta avand la dispozitie produsele potrivite. Nu este suficient talentul, deoarece materialele de proasta calitate pot influenta mult rezultatul final. Si pentru a fi siguri ca facem o alegere corecta, site-ul www.artistique.ro este o recomandare.

Comenzile de produse se plaseaza direct pe site si sunt livrate printr-o firma de curierat la adresa indicata de client.

Cursuri de pictura in cadrul Rembrandt Art School

Cei ce doresc intr-adevar sa invete din tainele picturii o pot face in cadrul Rembrandt Art School. O echipa de profesionisti isi pun la bataie toata experienta si toate cunostintele acumulate de-a lungul timpului pentru a-i invata pe cursanti diverse tehnici folosite in pictura.

Urmand aceste cursuri, cei interesati vor avea ocazia sa isi dezvolte imaginatia, creativitatea, vor invata sa comunice si vor deprinde abilitati si tehnici de exprimare artistica.

Pentru a descoperi toate materialele disponibile in cadrul magazinului online Rembrandt Shop si pentru mai multe informatii in legatura cu tipurile de cursuri realizate la Rembrandt Art School, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial artistique.ro .