Misiunea Tente este continuitatea

BUCURESTI - 12 aprilie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

De-a lungul anilor Tente a fost un motor al sectorului de mobilitate, a fost inovatia in materie de roti si role, a fost solutia si raspunsul necesar pentru evolutie. Tente a dus mai departe o forma rudimentara si practica de mobilitate, anume rotile. Acum acestea cunosc dezvoltare la nivel extins, sunt dedicate sectoarelor diverse, avand caracteristici dintre cele mai potrivite pentru a facilita munca.

Roti Tente

TENTE a devenit brand cunoscut si pentru ca si-a propus sa ofere solutii personalizate. Tocmai acest aspect face ca eficienta in munca sa fie rezultatul. Cu alte cuvinte, nu este de ajuns sa detii o roata calitativa, sa dotezi un echipament cu roti si role de calitate si rezistente, daca acestea nu indeplinesc toate criteriile necesare domeniului unde sunt folosite. Tente propune asadar solutii optime ce se adreseaza concret fiecarui sector in parte.

Aplicabilitatea rotilor Tente

Pentru cei care nu cunosc inca gama de roti si role de la Tente, aceasta este atat de vasta in tipologie incat aplicabilitatea este si ea la fel de variata. In acest sens, rotile se pot utiliza cu succes ca dotare pentru aparatura si mobila din sectorul institutional, medical, industrial si nu numai. O clasa aparte este cea a rotilor destinate sa suporte sarcini grele. In acest caz, roata dispune de dotare cu poliamida sau poliuretan, in combinatie cu un metal ultrarezistent, de o calitate incontestabila.

Pentru fiecare tip de roata Tente dispune si de recomandari propice. Astfel, alegerea celor in cauza face ca rotile potrivite sa fie la un pas distanta. Asadar, in functie de caracteristicile fiecarui produs, se va recomanda si clasa de utilizare.

In functie de tipologia acestora, exista roti cu blocare centrala, pentru stivuitoare, cu rulment pe role, cu rulment de precizie, cu bucsa antifrictiune. Altele sunt specific mai silentioase, termorezistente. Practic prin marea diversitate cu care Tente intampina clientii se demonstreaza munca de-a lungul anilor: observand care sunt nevoile, observand cum se dezvolta diferitele ramuri de activitate, Tente a raspuns cu tipuri de roti si role care sa corespunda cu tipul de munca. S-a imbunatatit asadar abordarea, modul de a munci, de a eficientiza sarcinile. Putem spune ca rotile au devenit aliatul elementului uman.

Insa mai mult decat gama in sine de role si roti, Tente este aproape de cei interesati de astfel de achizitii. Pentru a corespunde cu necesarul impus, exista consultanta tehnica, solutii speciale si suport din toate punctele de vedere, pre sau post vanzare. Asadar, cu cerinte personalizate, in functie de domeniul de activitate al fiecaruia, Tente se poate angaja in a deveni cel care ofera productie de roti conforme in cele mai mici detalii cu specificatiile impuse de client.

Disponibilitate online

Pentru ca toata lumea sa aiba parte de acces nelimitat la calitate, diversitate si la tot ce tine de rotile ce imbunatatesc calitatea muncii in orice sector, Tente are disponibilitate online. In acest sens, comenzile se pot realiza online, cu un minim de efort, insa cu aceeasi responsabilitate si promptitudine.

Cei interesati vor regasi in cadrul paginii tente.com intreaga gama de roti si role ce prezinta solutii variate pentru multiple domenii de activitate.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/misiunea-tente-este-continuitatea