Mobilier la comanda versus mobilier standard – cum alegi proiectantul dorit

BUCURESTI - 25 octombrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Mobila insufleteste orice incapere. Aleasa corespunzator, aceasta va deveni obiect practic si nu doar de decor. Sursa pentru mobila dorita poate fi un proiectant ce executa la comanda sau pur si simplu un magazin de profil, cu mobila standard . Alegerea are pentru fiecare caz in parte avantaje si surprize.

Pro Design Art

Pro Design Art

Mobila la comanda

Daca dorinta este de a cauta mobila la comanda Bucuresti vei gasi numerosi proiectanti numai in sectorul tau, fara sa mai punem la socoteala si restul. Este evident ca ai de unde alege. Ai avantajul de a mobila in stil practic, tinand cont de dimensiuni exacte, astfel ca indiferent de tipul de arhitectura vei putea gasi tipul de mobila care sa se potriveasca perfect in zona dorita.

De asemenea, mobila la comanda permite ca designul dorit sa fie ales, sa ai cerinte specifice catre proiectant si sa controlezi absolut tot ce tine de realizarea pieselor de mobilier – culoare, materiale, finisaje, accesorii, combinatii de materiale etc.

Desigur, riscul este de a nu avea parte de un rezultat precum cel scontat, intrucat viziunea ta poate cunoaste o alta varianta in realitate. Ai putea constata ca mobila este prea robusta si incarca prea mult spatiul spre exemplu, de aceea aici castiga cei care pot oferi variante moderne precum proiectarea de tip 3D. Astfel, solicitantul poate sa isi dea seama cum va arata mobila aleasa.

Alegerea proiectantului

Daca alegerea este aceea de a comanda piesele de mobilier dorite atunci vei fi in cautarea unui proiectant. De preferat sa fie vorba de cel cu experienta, ce se distinge pe piata de profil prin acest aspect si nu numai. Portofoliile sunt si ele de urmarit, pentru a distinge in ce masura proiectantul in cauza poate indeplini dorintele impuse de solicitant.

Desigur, pentru unii este vorba si de buget; atentie insa, nu ce este ieftin va prima, pentru ca in astfel de cazuri mobila va fi de o calitate indoielnica si va impune schimbari in scurt timp. Mobile la comanda nu este automat una de inalta clasa.

O recomandare este Pro Design Art , cei care pot executa orice tip de mobilier, de la cel pentru dormitor la cel de living, mobilier comercial de asemenea. Intreaga lor oferta este prezentata si in cadrul paginii oficiale.

Mobila standard

O varianta mai accesibila este legata de piesele de mobilier deja executate, dupa modele si tipare, dimensiuni standard. Acestea au nevoie de flexibilitate, intrucat nu se pot integra oriunde sau cel putin nu pot acoperi toate zonele. Sunt fie prea mari, fie prea inguste pentru un anumit spatiu, insa daca esti pregatit sa faci un compromis din acest punct de vedere atunci poti merge pe o astfel de varianta.

Insa ai un avantaj si aici si depinde de ofertele magazinelor ce uneori vand si ansambluri destul de generoase la preturi promotionale. De asemenea, acestea pot vinde si parti de mobilier, permitand fiecarui client in parte sa aleaga doar o parte din complexul de piese, in functie de cum ii permite spatiul sau bugetul. Cert este ca optiunile sunt variate.