Nolia Shop dispune de geluri UV calitative, intr-o paleta cromatica variata

BUCURESTI - 18 mai 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

nolia -shop/" title="nolia shop">Nolia Shop , magazin online cu produse profesionale pentru manichiura, pune la dispozitia celor interesati o gama de geluri UV. Acestea sunt testate in prealabil si vin la pachet cu instructiuni clare in ceea ce priveste utilizarea. Nolia este asadar un brand ce devine aliat al celor care sunt perfectioniste in arta manichiurii.

Nolia

Nolia

Geluri pentru design

Vorbim despre o colectie ce include toate tipurile de geluri de design si oje semipermanente de asemenea. Regasim aici gel UV color cu sclipici, foarte pigmentat. Aceste produse sunt necesare fie pentru a crea modele 3D, pictura peste gel top, iar cele non culoare sunt utile si la fixarea accesoriilor pe unghie.

Geluri care crapa pe unghie si creeaza un efect spectaculos, lace gel si multe altele sunt regasite in aceasta selectie de produse.

Geluri color High cover

Una din cele mai importante aspecte cand vine vorba de alegerea gelului ce ar urma sa coloreze unghia se refera la cat de bine acopera. Acest lucru influenteaza si nevoia de retus, dar mai ales de aplicare a mai multor straturi pentru o acoperire completa si estetica. De aceea, gelurile color high cover, asa cum se regasesc la Nolia Shop, sunt ideale, avand culori foarte saturate.

Paleta cromatica pentru gama de geluri color high cover este la fel de diversa: rusty red, electric pink, nuante moderne si in trend de nude, mov, lila si pana la cele clasice sau, la opus, cele neon.

In ceea ce priveste timpul optim de polimerizare si modul de utilizare, detaliile de acest gen sunt regasite in cadrul paginii Nolia.

In completare, regasim aici geluri de constructie, carbon polygel sau decosystem, produse de generatie noua, inovativa cu care se pot realiza modele de tip 3D.

Comenzi online si program buy back

Nolia este brand solid al nisei si continua misiunea sa de a oferi publicului produse de top. Misiunea este aceea de a oferi calitate si astfel, exista si un program de tip buy back care sa le ajute pe cele care activeaza in domeniu sa isi mentina gelurile fresh, in culori variate. Pot fi obtinute reduceri de pret prin campania buy back.

Nolia Shop furnizeaza produse si peste hotare. Detalii despre modalitatea de achizitie si nu numai regasim in cadrul pagini oficiale.

Taguri: nolia shopnoliagel uv color