Nolia Shop, magazinul de specialitate si sursa pentru produse destinate manichiurii de ultima generatie

BUCURESTI - 13 decembrie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nolia Shop , un nume consolidat pe nisa produselor de manichiura, isi delecteaza publicul cu o selectie de oferte. Preocuparea este aceea de a oferi calitate, varietate, insa fara a suprasatura si a crea dileme despre ce merita ales. Considerentele pe care se bazeaza produsele disponibile in cadrul acestui magazin online se refera la testarea lor, un procedeu practic ce a demonstrat in prealabil calitatile fiecarui produs in parte. In plus, preturile sunt incantatoare.

noliashop.com

noliashop.com

Un dezavantaj al mediului online generos este ca se gasesc foarte multe produse de nisa, insa consumatorul devine debusolat, nemaistiind cum sa faca diferenta intre ce este de incredere, calitativ sau nu. Alegerile vor influenta ulterior si ceea ce tine de calitatea serviciilor, in acest caz fiind vorba despre manichiura realizata clientelor.

Produse disponibile la Nolia Shop

Nolia Shop se adreseaza in principal celor ce au interes in produse pentru unghii false si nu numai. Aici sunt de mentionat gelurile UV, ojele dar cele de calitate, semipermanente, kituri diverse. Selectia este una restransa intrucat nu este necesar sa existe optiuni multiple, dar indoielnice. Astfel, de la primii pasi in a realiza o manichiura, de la pregatirea unghiilor si aplicarea bazelor si pana la crearea de modele si culori acest magazin dispune de toate cele necesare, inclusiv si lampa specifica.

O completare este reprezentata de ustensile, de pensule, bit-uri, freza si pila electrica, produse fara de care munca de manichiurista nu are cum sa se desfasoare. Mai ales pentru cele care lucreaza cu standard, pentru cele care au in vedere realizarea de manichiura moderna, cu geluri sau oje semipermanente este necesar un arsenal de produse si dotari specifice. La mijloc sta si reputatia manichiuristei si dovada calitatilor sale profesionale – cu intentia de a fideliza publicul trebuie sa existe un stil impecabil de realizare a manichiurii.

De mentionat ca dincolo de a fi o sursa de achizitie pentru anumite produse, Nolia Shop este un etalon al calitatii si se adreseaza celor interesati cu o complexitate de detalii. Sunt specificate modurile de utilizare, in ce conditii, ce opacitate, densitate are produsul cu pricina. Nu doar ca inseamna un sprijin real pentru tehnicienii ce vor folosi produsele, insa se face astfel inca o dovada a calitatii a ceea ce se ofera.

Un alt segment interesant este cel de nail art. Aici tine de o nota de creativitate, tine de un alt nivel, iar vopseaua acrilica folosita trebuie sa intruneasca aspecte calitative ce favorizeaza aplicarea si conturarea unui model dorit. Exista la Nolia Shop o gama larga de astfel de vopseluri, gama completata de stickere, accesorii precum perle, cristale si ustensile de aplicare.

Nolia Academy

Tot acest univers este bine definit de cunostintele unor specialisti in domeniu. Nu s-ar putea recomanda un produs fara sa existe vaste cunostinte de specialitate, spre a intelege in ce fel este un anume tip superior altora. Asadar, Nolia Academy se refera la cursurile de profil, realizate de catre traineri specializati.

Universul Nolia este definit de pasiune si pricepere. Cei interesati de cursuri sau produse precum cele mentionate pot sa acceseze pagina oficiala www. noliashop.com .