Nolia Shop si noutatile in materie de unghii cu gel

BUCURESTI - 9 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pentru pasionatele de perfect, pentru cele care sunt in cautare de solutii pentru ca unghiile sa arate impecabil pentru timp indelungat Nolia Shop propune varianta manichiurii cu gel. In acest sens, dispune si de o bogata sursa de produse, de la cele pentru unghii false la oja semipermamenta. Produsele sunt de calitate, sunt testate si recomandate pentru rezultate optime si de durata.

Nolia

Nolia

Manichiura cu gel a devenit in ultimul timp un trend si se pare ca are continuitate. Marele avantaj se refera la faptul ca manichiura nu prezinta defecte si se mentine astfel timp indelungat, depasind cu mult orice alta metoda sau tip de manichiura. Pentru cele care prefera stilul natural, oja semipermanenta este o alternativa. Aceasta este mai rezistenta si se aplica si se indeparteaza numai de catre profesionist, in salon.

Pictura pe unghii

Un alt domeniu interesant este legat de arta creativa, de modelele aplicate pe unghii, de picturile pe unghii. Acestea se realizeaza cu produse de asemenea calitative, putand avea diverse texturi, culori. Nolia propune in acest sens gama glitter, ca o noutate in lista de oferte.

Platinul Glitter este o gama de geluri de pictura cu sclipiri delicate. Vin intr-o varietate de culori si sunt usor de lucrat. Nu dispun de un strat lipicios, fiind posibil de folosit atat pentru a acoperi toata unghia, cat si pentru un finish flexibil. Sunt destul de fluide pentru a fi aplicate usor, insa si suficient de dense pentru ca acest gel sa nu curga. Se pot folosi pentru realizarea elementelor de mare finete precum linii si puncte.

Geluri diverse de la Nolia Shop

In cadrul magazinului online noliashop.com se vor gasi diverse tipuri de geluri. Completeaza astfel cu lista de necesitati in ceea ce priveste realizarea unei manichiuri desavarsite. Incepand cu gama de geluri de constructie si pana la cele de cele de cover si finish, produse de tip nail art si vopsele acrilice si thermos, fiecare produs este prezentat si cu detalii despre folosire si caracteristici de baza.

Conteaza pentru manichiurista ca gelul ales sa fie unul calitativ, care se modeleaza usor, se aplica destul de simplu, dar care si rezista in egala masura. Chiar daca partea de cunostinte si experienta exista, cand produsele cu care se lucreaza sunt cele potrivite, rezultatul nu poate fi decat unul scontat, de apreciat.

Produsele regasite la Nolia Shop sunt testate si prin urmare prin prisma experientei sunt notate detalii de mare interes. Asadar, in primul rand se mentioneaza pentru ce sunt destinate, ce grad de vascozitate au, precum si cel de opacitate, aceste aspecte determinand si modul de folosire al gelului. In unele cazuri, pentru nevoia de acoperire perfecta se aplica strat cat mai gros de produs, ce dupa polimerizare degaja caldura. Un astfel de aspect trebuie avut in vedere, insa pentru produsele de la Nolia Shop nu este cazul.

O manichiura perfecta, realizata cu gel, pictata, cu oja semipermanenta sau in orice stil dorit nu trebuie sa vina cu un compromis. De aceea, in numele calitatii si a unor pretentii diverse, produsele de la Nolia Shop sunt ideale. Gama completa se regaseste in cadrul paginii oficiale.