Nu Oricum - agricultura fara griji, doar cu profesionisti!

BUCURESTI - 14 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nu Oricum este unul dintre numele sonore ce ne vin in minte atunci cand vorbim de produse fitosanitare, seminte si alte produse ce tin de gradinarit, sere si solare.

nuoricum.ro

Avand o experienta de 16 ani in acest domeniu, magazinul online nuoricum.ro ocupa un loc fruntas in topul societatilor de profil, colaborand cu clienti din intreaga tara si nu numai.

Ce gasesc cei interesati la Nu Oricum?

Gama de produse pe care clientii o regasesc in cadrul magazinului Nu Oricum este extrem de variata. Printre acestea, mentionam:

Produse fitosanitare - erbicide, insecticide, fungicide, acaricide, tratament samanta, ingrasaminte chimice si multe altele;

Seminte de legume - tomate, ardei, varza, conopida, salata, castraveti, dovlecei, vinete, ridichi, telina, morcov, ceapa, spanac, broccoli, fasole, sfecla, pastarnac si patrunjel;

Substraturi si turba pentru flori si legume;

Tavi, alveole si ghivece pentru rasaduri de legume;

Echipamente pentru sere si solarii - folii profesionale, folii microporoase tip agril, tevi zincate, sisteme de irigare prin picurare, ata pentru palisat, plasa de umbrire si alte accesorii pentru sere si solare. Acestea vor fi achizitionate separat, urmand ca ulterior clientul sa realizeze sera sau solarul in functie de spatiul disponibil in acest sens;

Utilaje agricole - motocultoare si remorci agricole.

Toate produsele comercializate de catre Nu Oricum sunt de inalta calitate, rezultatele obtinute cu ajutorul acestora facandu-i pe clienti sa se intoarca de fiecare data la acestea.

Echipa Nu Oricum are o vasta experienta in domeniul agricol si asta datorita faptului ca este compusa din horticultori. Acestia au capacitatea de a oferi informatiile necesare si sfaturi constructive clientilor, astfel incat culturile acestora sa fie productive si de calitate.

Cum pot fi comandate produsele?

Clientii interesati de produsele mentionate mai sus pot comanda foarte usor, accesand site-ul magazinului nuoricum.ro . Dupa ce sunt adaugate in cos produsele dorite, vor fi necesare detalii de completat precum adresa de livrare si modalitatea de plata. Livrarea este realizata prin intermediul unei firme de curierat rapid, in scurt timp de la finalizarea comenzii pe site.

De asemenea, clientii au posibilitatea de a face comanda si prin apel telefonic. In acest fel, in cazul in care nu sunt siguri de ce produse au nevoie, beneficiaza de consultanta din partea echipei, pentru a face alegerile potrivite.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/nu-oricum-agricultura-fara-griji-doar-cu-profesionisti