Ofertele last minute de la Viotop Travel - o alta sansa de a planifica un sejur atractiv

BUCURESTI - 30 mai 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Planificarea unei vacante nu inseamna pentru toata lumea acelasi stil, de preocupare timpurie. Asadar un concept practic poate fi alegerea unui sejur din randul ofertelor de tip last minute. Acestea presupun date stabilite, ultime locuri disponibile. Sunt pachete recomandate celor care au un stil spontan, care urmaresc sa profite de reduceri de pret la pachetele turistice si cei care experimenteaza un alt mod de planificare.

Oferte last minute

Oferte last minute

Ce trebuie sa stiti despre pachetele last minute

Conceptul oferte last minute se refera la ultimele locuri disponibile, lansate de agentia de turism. Acestea prevad ocuparea integrala a locurilor disponibile, numarul fiind mai limitat. Marele avantaj este ca nu trebuie sa asteptati luni bune pana la plecare, iar preturile acestor tipuri de pachete sunt in general mai mici.

In ceea ce priveste lista de oferte last minute ViotopTravel.ro acestea sunt variate, cu plecari in Grecia, Turcia, Tunisa sau Egipt. Aparte de aceste reduceri de pret, pachetele nu se diferentiaza de cele clasice. Plecarile au loc de regula din orase diverse - Bucuresti, Iasi, Timisoara, Arad, Iasi, Craiova, Cluj Napoca - cu avion charter, cursa directa catre destinatia de interes sau cu autocarul. Se include sau nu transportul, in functie de preferinte, dar de obicei ofertele last minute sunt la pachetele charter care au transportul inclus.

Varietatea de conditii face ca un pachet turistic last minute sa fie potrivit diverselor tipuri de bugete. Pot exista si cele all inclusive, care va scutesc de grija privind asigurarea meselor de peste zi, cu servicii complete pentru un plus de confort. Un sejur last minute pentru Tunisia, Turcia, Grecia, Egipt spre exemplu este disponibil in categoria last minute, la hotel de 3, 4, sau 5 stele.

Avantajele ofertelor last minute de la Viotop Travel

Viotop Travel isi propune sa ofere colaboratorilor un sejur conform asteptarilor. Toate ofertele cu avion includ transferul tur-retur la hotel, acest transfer este inclus in pretul pachetului. Recomandam turistilor sa incheie si o asigurare medicala, care costa doar 31 ron de persoana.

Pentru orice tip de oferta dorita, plata se poate realiza mai simplu si mai rapid online, fara comisioane. Permite asadar celor care isi doresc un sejur sa poata planifica totul online, primind tarifele solicitate si informatiile dorite in timp real.

Viotop Travel ofera asistenta, dispune de colaborari variate cu mari tour-operatori si hoteluri astfel incat poate oferi turistilor preturi rentabile, conditii excelente si oferte variate. Ofertele last minute sunt o demonstratie in plus a acestui fapt. Plecarile spre Egipt, Tunisia, Turcia, Grecia pot fi mai rentabile ca oricand, accesand pachetele last minute.

Bonus, un ghid de vacanta

Viotop Travel isi insoteste ofertele cu partea de consiliere si ceva mai mult. In cadrul paginii online viotoptravel.ro cei interesati pot avea parte si de bonusul oferit, un ghid de vacanta cu cele mai importante destinatii turistice.

Se pare ca un sejur multumitor nu este numai despre a pleca spre o destinatie ce intruneste toate cerintele turistului, ci si despre a descoperi toate oportunitatile de distractie, despre sfaturi avizate care sa usureze alegerile. Veti dori sa mancati bine, sa va relaxati, sa descoperiti o altfel de lume, cu toate placerile culturale si gastronomice. De aceea, Viotop Travel este o recomandare, pentru modul complex in care se adreseaza publicului.