Parametrii care vor influenta compatibilitatea mobilierului la comanda cu spatiul de amplasare

BUCURESTI - 16 august 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Solutia la indemana pentru cei care doresc o amenajare personalizata a locuintei este cea de a realiza mobilier la comanda. Alternativa nu este deloc una simpla - mobilierul standard poate ridica tot felul de probleme. Fie dimensiunile nu corespund cu cele ale spatiului in care va fi amplasat, fie culoarea nu este cea dorita, materialul nu este optiunea cea mai incantatoare sau accesoriile cu care este completat prezinta o calitate inferioara sau un design care nu atrage.

promobila.com

promobila.com

Serviciile constand in mobilierul realizat la comanda reprezinta un trend in plina ascensiune in Romania, motivele fiind de la sine intelese. Avand in vedere cererea mare din partea publicului si numarul producatorilor care s-au specializat pe aceasta nisa a crescut. Promobila este numele care a reusit sa se faca auzit in acest domeniu, devenind astfel un reper pentru romani.

Cei in cautare de mobila, care deja au colindat in lung si in lat magazinele de profil, pot in sfarsit sa mobileze locuinta cu acele piese care corespund in detaliu ideologiilor personale de design.

Mobilier pentru orice interior - de la Promobila

Parametrii de urmarit despre care mentioneaza titlul cuprind dimensiunile mobilierului, finisajele acestuia, dar si culorile care vor incanta pentru ani la rand.

Iata alte cateva recomandari din partea acestui producator de mobila la comanda Bucuresti.

Detaliile pe care trebuie sa le cuprinda schita tehnica trebuie sa vizeze nu doar forma, ci si cotele mobilierului visat. Partea tehnica poate ridica dificultati necunoscatorilor, motiv pentru care asistenta specializata este necesara. Aceasta poate cuprinde si pasul privind stabilirea materialului.

Referitor la acest aspect, alegerea vizeaza in principal MDF-ul sau PAL-ul. Diferentele constau in proprietatile specifice fiecaruia dintre acestea. Spre exemplu, pentru spatiul de baie sau bucatarie preferabil este MDF-ul. Acesta face fata cu succes umiditatii crescute din aer si contactului cu apa.

In general, costul investitiei echivaleaza cu durabilitatea pieselor de mobilier.

In cazul sifonierelor sau a articolelor destinate a fi spatiu de depozitare a garderobei, respectiv a oricarei piese de mobilier pozitionata direct pe podea, fiecare trebuie sa aiba in vedere baza de 80 mm, care inalta partea de jos a sa. Astfel se va determina cotele interioare cele mai relevante.

De asemenea, in cazul dulapurilor este necesar sa se tina cont de latimea utila a sertarelor, indeosebi atunci cand inchiderea se realizeaza pe partile laterale. Specialistii vor tine cont si de lungimea glisierelor in ceea ce priveste masuratorile.

Tot legat de acestea, masurile vor fi luate in 3 locuri intrucat oricand poate exista riscul unor pereti neuniformi pe toata lungimea lor. Asta ar creste sansele ca mobilierul sa nu se mai incadreze in spatiul dedicat.

In cazul meselor, a birourilor si a scaunelor, se va tine cont de inaltime. Aceasta este esentiala in ceea ce priveste confortul utilizatorilor. Pot crea un real disconfort atunci cand acest parametru a fost omis.

In functie de mobilierul dorit, de incaperea vizata si de alte preferinte si altii pot fi parametri care vor influenta alegerea. Vezi aici toate ofertele de mobila de bucatarie de la Promobila, dar si pentru oricare alta camera a locuintei, pentru a beneficia de solutiile optime pentru un design interior impecabil.