Party-urile de sezon, innobilate cu accesorii potrivite – propuneri de la DecoDepot

BUCURESTI - 20 iunie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

In perioada verii sunt preferate party-urile in aer liber, mai cu seama cele relaxante, garden party. Pentru ca nu pot exista aceleasi conditii si lucruri la indemana, ci totul se amenajeaza in detaliu, sunt preferate acele decoratiuni si accesorii ce deservesc practic. In acest sens, magazinul specializat DecoDepot vine cu propuneri si sugestii.

Accesorii DecoDepot

Accesorii DecoDepot

In functie de tematica evenimentului se vor alege si decoratiunile potrivite, insa tinand cont de locatie si de faptul ca vara impune nevoia de confort termic, pot fi alese si acele accesorii universal valabile. Decodepot inspira pe cei interesati cu o gama variata de accesorii pentru astfel de petreceri. Fie ca vorbim de tavi pentru servit, de sticle, felinare sau platouri, trebuie sa existe bun gust si interes pentru ca fiecare obiect folosit in acest decor de party sa corespunda cu stilul dorit a fi exprimat.

Coltul cu delicii, candy bar-ul

Cu influenta din moda de peste hotare, un candy bar a inceput sa fie tot mai ales si in cadrul petrecerilor autohtone. Este o zona special dedicata unor delicii, unor deserturi, astfel incat merita si o prezentare aparte. In acest sens, accesorii candy bar de la Decodepot vor fi necesare.

Daca candy bar-ul si intreaga petrecere este destinata unui nou nascut, este despre tematica copilariei, atunci se poate opta pentru figurine cu ingeras, rame cu astfel de ornamente. In tonuri mai neutre, de o eleganta de neegalat sunt tavile metalice aurii, cu o patina vintage care amintesc despre rafinamentul servirii de odinioara. De asemenea, lumanarile ce pot fi folosite si fara suport, robuste, colorate, pot face parte din acest decor, un accent romantic.

Astfel de alegeri trebuie sa corespunda cu tipul de candy bar, dar la DecoDepot se vor gasi optiuni atat de variate.

Accesorii pentru orice tip de party

De la dispensere pentru limonada la felinare din sticla colorata cu maner din iuta, colectia de la DecoDepot cu accesorii pentru party-uri este una cuprinzatoare. Oricare din alegeri insufleteste decorul, aduce o pata de culoare si anima intreaga imagine. Inseamna atentie la detalii si o armonie in mixul de decoratiuni. Asadar, vezi mai multe aici pentru alegeri potrivite.