Pastrati vie amintirea nuntii voastre - o echipa de fotografi profesionisti va poate ajuta!

BUCURESTI - 14 februarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Un eveniment unic in viata, nunta nu poate trece fara a fi incarcata de momente magice, neaparat imortalizate. Inca din cele mai vechi timpuri, fotografii au facut posibila transpunerea in format fizic a tuturor tablourilor de nunta. Aceasta traditie se pastreaza cu sfintenie si in zilele noastre – fotografii fiind personaje nelipsite din cadrul unui astfel de eveniment.

Jadoris

Jadoris

A fi fotograf nu inseamna doar sa stii sa incadrezi corect un portret sau sa stapanesti cateva programe de editare. Un fotograf in adevaratul sens al cuvantului este mai mult de atat – un pilon important in cadrul nuntii, este cel ce, datorita profesionalismului sau, poate mentine vie amintirea nuntii voastre pentru vesnicie!

Profesionalismul si dedicarea - repere in alegerea fotografului potrivit!

Multi dintre noi considera ca fotograful este total transparent in cadrul nuntii – isi primeste banii, iar pe toata perioada zilei si a noptii realizeaza fotografii din diferite unghiuri. Lucrurile nu stau deloc asa. In primul rand, pentru ca fotografiile sa transmita o multime de emotii, sa va infatiseze pe voi doi cu un zambet larg, din inima, trebuie sa empatizati cu fotograful.

Profesionalismul este primul lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere atunci cand alegi fotograful pentru nunta voastra. Dedicarea este un al aspect ce nu trebuie trecut cu vederea. Daca fotograful se dedica complet, vrea sa obtina cele mai bune poze cu voi, atunci empatia cu siguranta va aparea.

Vizualizati portofoliul fotografului inainte de a face alegerea

Portofoliul fotografului este cartea sa de vizita. Cu cat este mai diversificat, cuprinde fotografii cu tematica unica, realizate uimitor, veti sti ca de el aveti nevoie pentru ca fotografiile voastre sa fie duse superlativ.

Echipa Jadoris , echipa tanara si dinamica, cu site-ul oficial www.jadoris.com, este cea care pune mai presus de orice dorintele clientilor, atunci cand realizeaza fotografiile de nunta. Datorita profesionalismului si pasiunii pe care o pun atunci cand sunt solicitati sa ia parte la un astfel de eveniment, Jadoris a devenit alegerea celor care stiu ce importanta au fotografiile de la nunta, in special modul in care sunt realizate.

In cadrul site-ului oficial, cei doi fotografi care formeaza echipa Jadoris au pregatit pentru voi un portofoliu diversificat. In el veti regasi cele mai reusite fotografii realizate atat in cadrul nuntii, cat si dupa ea. Toate fotografiile din cadrul portofoliului online transmit o multime de emotii, reprezinta fericirea in toate formele sale uimitoare.

In cadrul site-ului gasiti datele de contact ale echipei. Le puteti cere si mai multe detalii in legatura cu ceea ce fac sau puteti din start sa le solicitati o oferta de pret. Ei sunt mereu dornici sa faca parte din cadrul magic al nuntii voastre pentru ca stiu cum sa suprinda orice moment inedit ce va deveni o amintire placuta peste ani si ani.

Nu in ultimul rand, ei va pot ajuta si cu sedinta foto de dupa nunta – cea in cadrul careia va vor furniza cele mai bune sfaturi pentru a fi siguri ca va transpuneti sentimentele prin intermediul fotografiei in cel mai pur mod.