Pentru ingrijirea corpului tau alege brandul Rod!

BUCURESTI - 18 octombrie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intr-o lume invartita in jurul consumului, cum sa mai stim ce este bun si ce nu? Rod se diferentiaza pe piata produselor de ingrijire personala, fiindca imbina puterea miraculoasa a leacurilor din natura, cu eficienta compusilor farmaceutici. Incepi sa realizezi de la o varsta ca nu tot ce folosesti pentru ingrijirea personala iti este si benefic si cauti produse care sa nu iti afecteze sanatatea. Tocmai de aceea gama de produse Rod a fost creata, cu scopul de a combate diferite probleme ale pielii, dar si pentru a o ingriji intr-un mod delicat. Iata mai jos un produs Rod care-ti va fi cu siguranta necesar.

rodd.ro

rodd.ro

Spray Rod Fara Transpiratie

Transpiratia este un chin pentru anumite persoane. Unii oameni doar transpira extrem de mult, in timp ce altii, cu oricat antiperspirant s-ar da, mirosul neplacut strapunge orice bariera a acestuia. Acesta ar fi un prim semn ca organismul are nevoie de o cura de detoxifiere. 

Problema pe aceasta piata, la fel ca si in cazul altora, este ca divizeaza categoria de antiperspirante, pentru tabara femeilor si cea a barbatilor. Practic, unele femei platesc mai mult pentru un produs, ce chiar nu le ajuta. Moment in care li se aprind beculetele si incearca un antiperspirant barbatesc si de acolo nu mai exista cale de intoarcere catre raionul femeiesc. Daca ai auzit de pink tax, atunci stii despre ce este vorba. Cum se face ca aparatele de ras in culori ca ale unui unicorn parca-s tocite de la prima utilizare, in timp ce ale barbatilor sunt ca niste sabii de samurai?

Rod propune atat femeilor, cat si barbatilor sa rupa aceasta bariera dintre tabere si sa incerce acest antiperspirant. Acesta este pe baza de alaun, neutralizand eficient mirosurile cauzate de proliferarea bacteriana. Piatra de alaun este o alternativa naturala a deodorantelor conventionale si este extrem de apreciata. 

Mineralul are proprietati astringente, antibacteriene si hemostatice. Alaunul este hipoalergenic si nu blocheaza porii. Nu are parfum si nici nu va lasa urme pe haine. Antiperspirantul mai contine si gel de aloe vera, apreciat pentru proprietatile sale astringente si antiinflamatoare, fiind utilizat de mult timp pentru vindecarea ranilor. Are calitati antiseptice, antioxidante, este hidratant si nutritiv. Este un bun cicatrizant cutanat si regenereaza rapid tesutul, iar microcirculatia este imbunatatita. De asemenea, ajuta la calmarea si atenuarea iritatiilor pielii, a eritemelor sau arsurilor solare. 

Descopera produsele Rod pe rodd.ro si adauga-le in rutina ta de ingrijire.

Contact:

0747 177 099

office@ rodd.ro