Perucile de la Belher, in diverse variante de culori, coafuri si preturi

BUCURESTI - 16 ianuarie 2019

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Celebrul magazin de specialitate Belher ofera si o gama foarte larga de peruci. Acestea sunt de calitate superioara, sunt gata coafate si vin intr-o varietate de culori, lungimi, pe care le gasesti atat in cele doua magazine, cat si online, pe site.

Belher

Belher

Gama de peruci sintetice

Desi firele de par din componenta acestor peruci sintetice nu nu sunt naturale, aspectul este unul care cu greu denota acest lucru. Sunt rezistente, au un luciu specific si poti avea in doar cateva minute o podoaba capilara demna de invidiat. Acestea pot fi solutii optime pentru acele femei care au probleme cu parul natural, implicit un complex dezvoltat din aceasta cauza. Poate fi vorba de o boala, afectiuni pe baza de stres, bine cunoscuta alopecie care lasa goluri in scalp. Cert este ca astfel de situatii se pot compensa cu purtarea unei peruci, indiferent de gradul de pierdere a parului natural.

Fata de alte variante, perucile sintetice sunt mai accesibile la pret. Avantajele insa nu se refera numai la acest aspect. Dispun de o mare varietate de culori, forme, tunsori si coafuri, lungimi, astfel incat doritoarele isi pot alege ce este mai potrivit pentru forma fetei lor. La fel de bine, pot alege o peruca intr-o alta culoare decat cea a parului lor natural sau pot alege o peruca intr-o culoare vibranta care sa intoarca capetele tuturor.

Pentru o lunga perioada de timp, ideea de peruca, fie ea sintetica sau nu, se asocia cu ideea de show, de spectacol. Artistii mizeaza pe diferite moduri in care isi pot surprinde publicul si pentru ca realele schimbari de look ale parului natural sunt mai greu de obtinut, astfel se pastreaza si sanatatea firului de par. Perucile au ramas si la ora actuala o varianta potrivita daca este necesara o schimbare sau doar daca dorim ceva nou. Fantezia culorilor la Belher include galbenul, rozul sau verdele, dar si peruci ombre, brunete, satene blonde, potrivite pentru oricine.

Perucile sintetice, un look irezistibil

Datorita faptului ca sunt realizate cu fir rezistent, lucios si in tonuri de culoare deloc comune – saten deschis cu suvite, blond miere, ombre in combinatii de doua culori, perucile sintetice regasite la Belher.ro sunt foarte apreciate de clienti. Perucile sunt deja aranjate, gata de a fi purtate. Intretinute corespunzator, acestea vor rezista o lunga perioada de timp si vor arata ca in prima zi. Specialistii Belher pot pune la dispozitie gama de produse aferente ingrijirii perucilor sintetice si sfaturi pretioase despre cum se poarta si cum se dau jos, dar mai ales despre cum trebuie sa fie spalate si intretinute. 

Perucile din par sintetic pot fi clasice sau cu dantela, cu par drept, ondulat sau cret, cu lungimi scurte, medii sau lungi, iar marimea este universala.

Daca alegem sa purtam o peruca vom economisi timp, nu mai suntem nevoite sa aranjam parul, sa-l vopsim sau coafa in fiecare zi. Odata atasata, peruca iti va oferi schimbarea de look la care ai visat mereu.

Specialistii in hairstyling din showroom-urile Belher din Pache Protopoescu, nr.6 si Mall Baneasa Shopping City, etajul 1, va pot ajuta sa alegeti peruca potrivita, culoarea si lungimea si va pot oferi informatii despre cum trebuie intretinute.