Precisa ofera asistenta tehnica la montare si solutionari pentru problemele aparute la aparatura de laborator

BUCURESTI - 13 noiembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Precisa , distribuitor de top de aparatura de laborator pe piata din Romania, ofera pentru al sau public si suport expert. Tine mereu legatura cu ai sai clienti si nu ezita sa ii notifice atunci cand are oferte proaspat lansate. Inca din 2006, moment in care a implementat si certificat Sistemul de Management al Calitatii ISO 9001, ofera montaj profesional, instalare, service pe timpul garantiei, dar si service post garantie pentru echipamentele distribuite.

precisa.ro aparatura de laborator

Serviciile de la Precisa - ajutorul de nadejde al clientilor!

Precisa ofera pentru ai sai clienti consultanta de top. In evidenta iese serviciul de asistenta tehnica pentru punerea in functiune a aparaturii achizitionate. Posesorul aparaturii va fi instruit cu privire la modul in care functioneaza aparatura. Oricand poate cere asistenta prin apel telefonic personalului de la Precisa.

Orice problema aparatura la nivelul aparaturii achizitionate va fi solutionata in cel mai scurt timp. Precisa isi optimizeaza constant targetele cu privire la eficienta interventiilor. Standardele aflate in vigoare impun deseori conformarea cu noile tehnologii. Asadar, personalul de la Precisa se ocupa si de acest lucru - ofera consultanta cu privire la modalitatile de implementare a noilor tehnologii folosite la scara larga.

Service-ul pentru aparaturile achizitionate este gratuit pe perioada garantiei. Clientii pot beneficia de service de specialitate si dupa incetarea perioadei de garantie, contra cost.

De asemenea, in cazul anumitor aparaturi achizitionate de pe www.precisa.ro, la anumite intervale te timp trebuie realizate verificari si etalonari. Nu oricine poate sa le faca, asa ca echipa Precisa intervine acolo unde vorbim de aparaturile supuse obligatoriu la controlul metrologic de stat sau acolo unde primesc solicitare din partea clientilor.

Transportul produselor achizitionare de pe precisa.ro este realizat prin delegat, posta sau servicii de curierat rapid. Totul depinde in acest context de valoarea produselor achizitionate.

Precisa activeaza prin intermediul a doua puncte de lucru, pe langa sediul central din Sibiu, in Iasi si Slatina. Prin intermediul lor realizeaza eficient distributia de aparatura de laborator, consumabile, reactivi si echipamente industriale.

Contact Precisa

Soseaua Sibiului, Nr. 27, Sibiu - 0731 333 834

Strada Mihai Voda Viteazul, Nr. 3.5.7. Iasi - 0232 256 250

Strada Ec. Teodoroiu, nr, 22, Slatina – 0731 333 835