Pregatiti pentru toamna - seminte de legume de la NuOricum.ro!

BUCURESTI - 18 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Nuoricum.ro , magazin online de produse fitosanitare si ingrasaminte specifice, alaturi bineinteles de echipamente pentru sere si solarii, ramane alaturi de romani si pe toata perioada sezonului rece. Astfel, in stocul sau de produse regasim si seminte de legume ce sunt cultivate adesea toamna pentru a germina complet si corect intreg intervalul de timp aferent sezoanelor cu temperaturi scazute.

nuoricum.ro

nuoricum.ro

Ce seminte planteaza agricultorii toamna?

Din lista de seminte perfecte spre a fi plantate toamna, asa cum le regasim si pe nuoricum.ro, ies in evidenta cele de ceapa verde, praz, broccoli, sparanghel, salata verde, morcov, mazare, ridichi, spanac, dar si telina. De ce sunt plantate toamna?

In primul rand, vorbim de o puternica rezistenta la temperaturi scazute, unele dintre aceste legume neavand nevoie sa creasca in sera sau in solar. Exemplul concret in acest sens este spanacul, cel ce poate rezista la temperaturi de pana la -25⁰C. Avand in vedere ca temperaturile resimtite la suprafata pamantului sunt cu totul diferite de cele resimtite in interiorul sau, spanacul poate germina lent in siguranta pe timp de iarna in Romania.

In al doilea rand, vorbim de perioada germinativa a fiecarei legume in parte. Putine sunt cele ce au perioada germinativa la fel, unele avand nevoie chiar si de mai multe luni pentru a germina. In plus, exista legume ce au o germinatie lenta, cum sunt cele enuntate anterior, adaptate la temperaturie scazute, ce isi incetinesc germinatia automat. In acest fel, atunci cand simt ca temperaturile au crescut, sporesc procesul de germinatie si se transforma incetul cu incetul in plantulele mult asteptate.

Nu Oricum, cu magazinul oficial nuoricum.ro, pune la dispozitia celor interesati diversitate la capitolul seminte de legume. Magazinul in cauza poate fi de interes si anul viitor in ceea ce priveste semintele de legume ce nu pot fi cultivate pe timpul sezonului rece.

De asemenea, regasesc cei interesati pe nuoricum.ro o gama extinsa de ingrasaminte pentru plante. Vorbim aici si de agronutrienti bogati in vitamine si minerale extrem de necesare plantelor pentru a se dezvolta complet si corect.

Mai multe detalii cu privire la produsele disponibile regasesc cei interesati pe nuoricum.ro.