Principalele cauze pentru care se defecteaza termopanele

BUCURESTI - 13 ianuarie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Unele lucruri nu sunt facute sa reziste pentru vesnicie. De obicei materialul sau materialele din care sunt confectionate pot stabili durata de viata a unui obiect, insa intervin si alti factori. Termopanele sunt optiunea potrivita pentru o izolare cat mai buna si eficienta a locuintelor. Comparativ cu decenii in urma cand ferestrele caselor erau din lemn si un singur strat de sticla, acum izolarea este mai eficienta. In majoritatea cazurilor aerul rece din exterior gasea o portita de intrare in incapere, cauzand astfel diferente de temperatura mai ales in perioadele reci de iarna.

reparatii-termopane.net

reparatii-termopane.net

Ferestrele se pot defecta si prin prezenta anumitor factorii externi ce pot interveni in mod negativ in buna functionalitate a acestora - precum temperatura crescuta sau prea ridicata, umiditate crescuta, uzura, rugina si altele. Acum insa problemele de genul sunt rezolvate in mare parte, insa nu toate sistemele sunt eficiente, iar uneori necesita interventia specialistilor in reparatii cum sunt cei de la SERVICE TERMOPANE ULTRAPVC .

Mai jos sunt prezentate cateva cauze posibile pentru defectarea ferestrelor.

Piese defecte -  atunci cand o piesa din sistemul de deschidere al usii sau ferestrei se uzeaza este necesara inlocuirea acesteia cu o una asemanatoare, in cazul in care nu mai este disponibila cea originala.

Sisteme defecte -  atunci cand o componenta a unui sistem de deschidere al termopanelor se strica nu reprezinta o problema grava daca este schimbata intr-o perioada scurta de timp. Insa daca timpul trece si piesa nu se schimba poate fi afectat intregul sistem al ferestrei sau usii respective.

Sticla sparta sau lovita -  in cazul in care un obiect loveste puternic sticla unui termopan atunci este posibil ca acesta sa se sparga si sa trebuiasca inlocuita. In cazul in care sticla este doar fisurata, se pot crea orificii care sa afecteze temperatura din incapere in anotimpurile reci de iarna. De aceea este recomandata repararea sau inlocuirea cat mai rapida a sticlei defecte.

Este recomandat sa se apeleze la SERVICE TERMOPANE ULTRAPVC atunci cand se observa una sau mai multe dintre problemele de mai sus. Daca sunt alese service-urile care ofera garantie, persoanele respective vor avea mai multe avantaje decat cele care omit acest aspect.