Principalele semne ca partenerul de viata te inseala

BUCURESTI - 26 aprilie 2017

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Intr-un cuplu, cele mai importante principii pe baza carora trebuie sa functioneze sanatos o relatie sunt increderea, respectul si iubirea. Toate acestea sunt interdependente una de cealalta, astfel incat in lipsa uneia deja lucrurile incep sa se deterioreze.

http://www.detectivi-in-romania.ro/

http://www.detectivi-in-romania.ro/

Totusi, desi la inceput momentele sunt pe cat se poate de deosebite si incantatoare, in timp partenerii unui cuplu pot sa isi piarda din gradul de apropiere fata de celalalt si, astfel, sa intervina infidelitatea.

Principalele semne dupa cate te poti ghida cand partenerul de viata este infidel:

Manifesta o grija din ce in ce mai mare pentru aspectul sau fizic: de obicei, atunci cand partenerul de viata devine mai interesat de cum arata din punct de vedere fizic fata de cum era in trecut, acesta poate fi un prim semn de infidelitate. Atunci cand dezvolti o relatie noua cu altcineva, la fel cum era la inceput cu tine, incearca sa se aranjeze pe cat de mult posibil pentru a trezi atractia persoanei respective.

Observi schimbari ale programului sau zilnic: atunci cand doi oameni sunt de mult timp impreuna, dar mai ales locuiesc in aceeasi casa este aproape imposibil sa nu se cunoasca programul zilnic. Totusi, daca observi ca de la o vreme incoace, partenerul de viata are un program instabil si vine mereu cu scuza ca are sedinte prelungite la care trebuie in mod obligatoriu sa asiste, s-ar putea ca adevarul sa se indrepte spre infidelitatea sa. Totusi, nu trebuie exclusa nici posibilitatea ca intr-adevar la locul sau de munca, lucrurile par sa fie schimbatoare.

Prezinta un comportament caracterizat de rautate si criticism acut: atunci cand unul dintre partenerii unei relatii sau a unui cuplu este infidel, starile sale pot fi caracterizate de irascibilitate si nervozitate. Astfel, acesta devine mai rautacios si mai aspru in critici decat de obicei, involuntar cautand scuze pentru aventura sa amoroasa.

Apar secretele intre voi: daca obisnuiati sa aveti o comunicare foarte bine pusa la punct si de la o perioada se pare ca relatia voastra este deficitara din acest punct de vedere, atunci este mare posibilitatea ca partenerul de viata sa ascunda ceva. Asta poate, bineinteles, sa nu sugereze in mod definitoriu o infidelitate, insa in marea majoritate a cazurilor atunci cand apar secretele, acestea reprezinta semne ce indica prezenta unei aventuri.

Iti ofera diverse atentii sau cadouri: de cele mai multe ori, in primele fazei ale unei infidelitati, atunci cand cel care are o aventura extraconjugala dezvolta sentimente intense de vinovatie. Ca urmare a acestui fapt, incearca sa se revanseze fata de tine si astfel vine acasa cu diverse atentii si cadouri exagerat de des.

Uneori, gelozia poate sa puna stapanire pe oricare dintre noi. Totusi, daca aveti banuieli cu privire la infidelitatea partenerului de viata cel mai recomandat ar fi sa nu incepeti sa il acuzati, inainte de a avea dovezi concrete si reale.

Asadar, indicat este sa apelati la serviciile unei agentie de detectivi particulari care sa se ocupe de toate aceste aspecte. Un bun exemplu in acest sens este firma pe care o puteti contacta pe site-ul detectivi-in-romania.ro. De asemenea, inainte de a apela la o agentie de detectivi particulari trebuie sa va asumati posibilitatea ca intr-adevar banuielile dumneavoastra sa se adevereasca si sa luati in calcul despartirea de partener. Atunci cand aveti certitudinea ca persoana care v-a fost alaturi nu a fost pe deplin sincera si fidela, ar trebui sa nu va pripiti in vorbe urate si injurii, ci doar sa incercati sa purtati o discutie deschisa.