Pro Design Art realizeaza la comanda orice set de mobilier de bucatarie

BUCURESTI - 3 august 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Pro Design Art , fabrica de mobila cu traditie, pune la dispozitia celor interesati posibilitatea de a comanda orice tip de mobilier dorit. Seturile de corpuri pentru bucatarii sunt parte din portofoliul lor. Pentru doritori, avantajele de colaborare cu Pro Design Art sunt mentionate in randurile ce urmeaza.

Pro Design Art

Pro Design Art

Mobila de bucatarie la comanda

Este de preferat mobila bucatarie la comanda intrucat arhitectura locului difera si merita exploatat fiecare centimetru. Bucatariile sunt in general spatii unde functionalitatea trebuie sa primeze. Fie zone compacte, bucatarii inguste sau ceva mai generoase, se impune automat si optimizarea spatiului.

Pro Design Art va tine cont de toate detaliile si necesitatile atunci cand va face recomandari. Include ca experienta pentru orice client proiectarea de tip 3D, gratuita, garantii de 2 ani pentru orice tip de mobila, transport si montaj gratuit pentru cei din Bucuresti.

Varietatea de modele si finisaje asigura si posibilitatea de a gasi un set de mobilier de bucatarie ce se incadreaza in bugetul disponibil fiecaruia in parte. Proiectarea mobilei permite totodata si control al calitatii - privind materialele, finisajele si toate accesoriile incluse - precum si control al preturilor - va puteti incadra intr-o suma anume alegand in consecinta modele accesibile.

Mobila de bucatarie proiectata cu ajutorul celor de la Pro Design Art va fi realizata din pal melaminat de 18 mm, cu finisaje si accesorii de import - Austria sau Italia. Pot fi cerute insertii de materiale, dimensiuni atipice - masuratorile sunt gratuite - precum si culori dintre cele mai diferite - orange, clasic nude, bej, culori pamantii sau negru, pasteluri etc. cu textura mata sau lucioasa.

Optional, pot fi cerute si completari pentru ca bucataria in cauza sa fie perfect functionala imediat dupa montarea mobilei - chiuveta, cos gunoi, picurator la dulapul de vesela, electrocasnice precum cuptor, plita si hota.

Comenzi si contact

Pentru cei interesati, care au nevoie de inspiratie mai intai de toate si de consiliere profesionala Pro Design Art pune la dispozitie catalogul de produse create in cadrul paginii oficiale. Showroomul este regasit in Bucuresti, Heliade intre vii 8, incinta Mobest.