Pro-White - pentru albirea eficienta a dintilor acasa

BUCURESTI - 7 aprilie 2021

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Fiecare persoana isi doreste sa aiba un zambet cat mai stralucitor si dinti cat mai curati. Vizitele la stomatolog sunt destul de costisitoare si este dificil de facut o programare. Pentru o albire eficienta si rezultate vizibile inca din primele zile, Pro-White pune la dispozitia clientilor produse pentru igiena dentara, dar si pentru albirea dintilor in confortul propriei case.

prowhite.ro

Benzi pentru albirea dintilor

Una dintre metodele cele mai utilizate pentru albirea dintilor sunt benzile de albire. Acestea pot fi utilizate in fiecare zi, chiar acasa. Rezultatele se pot vedea dupa primele utilizari si pot fi o metoda practica pentru o albire cat mai rapida. Orice eveniment necesita o pregatire intensiva, iar dantura este unul dintre cele mai vizibile aspecte. Aceasta trebuie sa fie curata si ingrijita, iar aspectul alb si stralucitor este cel vizat de majoritatea persoanelor.

Benzile de albire de la Pro-White pot fi achizitionate in pachete pentru sapte sau mai multe zile. O utilizare constanta aduce schimbari majore. In doar jumatate de ora sau o ora, dintii vor deveni mai albi. Benzile Crest 3D White Professional pot indeparta chiar si petele deranjante de cafea, tutun, ceai sau alte produse de acest gen ce afecteaza dantura.

Pasta de dinti pentru albire si curatare intensa

Pe site sunt disponibile diverse produse eficiente pentru albirea dintilor. Atunci cand acestea sunt utilizate in combinatie cu o pasta de dinti precum Diamond, Brilliance sau altele de acest gen de pe site, pot grabi procesul de albire. Acestea curata in profunzime dintii si redau o aroma intensa de prospetime si mentol.

Acestea pot albi dintii cu pana la 2 nuante, iar benzile continua acest proces cu o albire de pana la 4 sau 5 nuante. Fiecare dintre aceste produse au rolul de a aduce cat mai rapid rezultatele mult dorite de albire, in timp ce elimina bacteriile si petele. Pasta de dinti previne aparitia petelor si in acelasi timp protejeaza smaltul. Sunt disponibile si benzi care mentin albul dintilor in urma utilizarii benzilor de albire. Contin aproximativ 7 plicuri, iar fiecare are cate doua benzi. Unul pentru partea superioara si unul pentru cea inferioara. Acestea se aplica foarte usor datorita gelului care se prinde pe dinti si in timpul purtarii nu incomodeaza. Fiecare produs poate duce utilizatorii mai aproape de obtinerea zambetului imaculat.

Contact:

info@Pro-White.ro.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/pro-white-pentru-albirea-eficienta-a-dintilor-acasa