Produse de calitate, de la Pufinas, pentru mamici si copii de toate varstele

BUCURESTI - 22 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Viitoarele si proaspetele mamici au acum la dispozitie un magazin online de unde pot achizitiona toate cele necesare pentru ca bebelusii si copiii lor sa creasca in conditii optime. Vorbim aici de Pufinas - magazinul ce ofera solutii de calitate pentru un somn confortabil, pentru o plimbare linistita, pentru o baita relaxanta sau pentru activitati de petrecere a timpului care mai de care mai interactive.

pufinas.ro

pufinas.ro

Calitate inainte de toate!

Diversitatea este aspectul ce caracterizeaza mai bine ceea ce magazinul online Pufinas ofera clientilor sai - diversitate in ceea ce priveste categoriile de produse, preturile si caracteristicile fiecarul articol in parte.

In afara de diversitate, clientii Pufinas se bucura de o calitate inalta a produselor. Acestea sunt produse de catre marci de renume pe piata de profil. Printre brand-urile regasite in cadrul magazinului mentionam: Baby Max, Chipolino, Babyactive, Marbis, EasyGo si multe altele.

Patuturile de copii - in topul vanzarilor de la Pufinas

Unele dintre cele mai apreciate si mai comandate produse din cadrul site-ului pufinas.ro sunt patuturile destinate bebelusilor si copiilor. Acestea sunt extrem de calitative si rezistente in timp, astfel incat sa poata fi folosite chiar si pana la varsta adolescentei.

In ceea ce priveste modelele de patuturi disponibile la Pufinas acestea se remarca prin materiale diverse din care viitorii parinti le pot alege pe cele potrivite. Bineinteles, in topul alegerilor se numara cele confectionate din lemn, extrem de stabile, rezistente si care pot fi folosite chiar pentru mai multe generatii.

Paleta de culori in care patuturile se regasesc este si ea foarte diversificata, astfel incat parintilor sa le fie usor sa gaseasca patutul care se potriveste din punct de vedere cromatic cu celelalte elemente din camera copilului.

In ceea ce priveste preturile practicate, mentionam faptul ca acestea sunt facute astfel incat sa poata fi accesibile tuturor. In functie de preferinte si de nevoi, pot fi mai mici sau mai ridicate. Pana la urma, totul sta in felul in care parintii apreciaza cat ar trebui sa investeasca in confortul copilului si in somnul linistit al acestuia.

Noul trend in ceea ce priveste patuturile sunt cele transformabile, care sunt recomandate a fi folosite inca de la nastere si pana la varsta adolescentei. Dintr-un patut de bebe poate fi transformat in pat junior si comoda sau chiar birou.

Accesati site-ul pufinas.ro pentru a descoperi intreg catalogul de produse pentru bebelusi, copii si chiar pentru mamici.