Produse noi de marca Tente

BUCURESTI - 19 februarie 2018

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Tente, marele producator de roti si role, este mereu un slujba dezvoltarii. Pe cat sunt de importante produsele acestora, pe atat de mult se mizeaza pe ideea de a imbunatati mereu capacitatea rotilor. Avand in vedere si utilitatea acestora in diversele sectoare, exista un interes constant de a gasi solutii menite sa usureze modul de desfasurare a activitatilor, cu implicarea dotarilor de genul rotilor si a rolelor.

Tente

Compania Tente este deja cunoscuta la nivel international, fiind un nume de referinta pentru segmentul acesta de activitate. Experienta dovedita si continuitatea in domeniu fac casa buna impreuna si claseaza compania in topul celor mai prestigioase, un producator fara egal. La fel se poate spune si despre noile aparitii in cataloagele de produse.

Asa cum se arata si pe pagina oficiala, tente.com/ro-ro, produsele noi sunt inedite, un pas inainte in numele modernului. Iata si cu ce incanta Tente:

E-Drive Industrial

Roata motorizata este unul dintre acele produse recent lansante. De data aceasta se doreste un control intuitiv. Greutatea ce necesita manevrare se va muta usor, cu mai putina energie si mai mult control. Recomandarile sunt de ordin industrial, tinand cont de nevoia de a crea un mediu cat mai sigur pentru manipulator. Cu posibilitatea de a reduce la minimum riscul de accident in timpul manevrelor, productivitatea imbunatatita este scopul propus si telul atins.

Rotile ce absorb socurile

TENTE HAP este un alt tip de roata din lista celor mai noi produse lansate. De data aceasta modelul tine cont de socurile cauzate de denivelari sau de o manipulare deficitara. Cu toate acestea, socurile nu trebuie sa fie intens resimtite, fie asupra manipulatorului, asupra sarcinii ce este transportata sau asupra unor pacienti, daca in cauza este vorba de carucioare/paturi destinate a fi folosite in context medical spre exemplu. In acest sens, rotile HAP sunt un real ajutor.

Inovatia Tente la acest capitol inseamna un nucleu suplimentar, din poliuretan, pentru ca suprafata de rulare sa fie una mai complexa si capabila sa absoarba socurile. Cu partea de amortizare imbunatatita, o astfel de roata creste productivitatea si imbunatateste modul de realizare a misiunii de transport. Avantajul acestor roti se resimte si asupra calitatii, cu un zgomot redus in timpul folosirii si nivel de confort sporit.

Solutiile Tente

Trebuie de mentionat ca Tente, mare castigator de-a lungul anilor a premiilor edificatoare pentru munca sa de producere a rotilor si a rolelor, aduce mereu o solutie imbunatatita. De aceea, de la caz la caz, Tente isi propune sa aduca fiecarui client o experienta complexa. In functie de domeniul de activitate si de necesitatile acestuia, se pot crea roti si role ce corespund cu anumite cerinte in mod special. Se pot crea seturi complete de roti, role, de ghidare, cu inchidere centrala, cu arc integrat, pentru sarcini grele etc.

Cei interesati vor regasi in cadrul paginii oficiale tente.com/ro-ro toate listele de optiuni, impreuna cu informatiile complete despre produse si indicatiile de utilizare.

Atat la nivel national, cat si international, Tente isi continua aceeasi misiune de a imbunatati orice tip de activitate, acolo unde rotile sunt necesare.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/produse-noi-de-marca-tente