Produsele si serviciile tipografice regasite in oferta Rainer Press

BUCURESTI - 23 septembrie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Rainer Press este o tipografie care inca din 2017 s-a impus pe piata de profil prin produsele inalt calitative si serviciile la standard de top pe care le pune la dispozitia clientilor sai.

rainer-press.ro

rainer-press.ro

Sediul tipografiei se afla in localitatea Boistea, judetul Neamt, insa serviciile oferite de aceasta se intind pe tot teritoriul Romaniei astfel incat orice client, din orice colt al tarii ar fi, poate apela la aceste servicii.

Serviciile calitative tin pe de-o parte de personalul specializat ce activeaza in cadrul tipografiei Rainer Press. Vorbim de un personal calificat in acest domeniu, instruit corespunzator, pentru a putea utiliza echipamentele performante cu ajutorul carora sunt realizate produsele tipografice.

Produsele si serviciile oferite de Rainer Press

Oferta in ceea ce priveste produsele si serviciile pe care Rainer Press le pune la dispozitia clientilor sai este extrem de variata. In cele ce urmeaza vom preciza cate ceva despre acestea.

               Produse tipografice - in cadrul tipografiei pot fi realizate carti, brosuri, reviste, cutii si ambalaje din carton, cataloage si mape de prezentare, pliante, flyere, calendare, stickere si etichete.

               Servicii de tipografie - clientii pot apela la tipografia Rainer Press in cazul in care au nevoie de: grafica si design, prepress (procedurile de dinaintea imprimarii finale), tipografie digitala, tipografie offset, servicii de legatorie, brosare, lacuire selectiva si stantare.

De ce Rainer Press?

Motivele pentru care clientii prefera tipografia Rainer Press sunt diverse. In primul rand, produsele rezultate sunt de inalta calitate, realizate intocmai dupa cerintele si necesitatile clientilor.

Clientii apreciaza de asemenea seriozitatea si profesionalismul cu care echipa isi face treaba, urmarind de fiecare data interesul si multumirea acestora.

Diversitatea serviciilor pe care clientii le au la dispozitie este un alt punct forte al tipografiei. Spre exemplu, fara a avea o idee prestabilita, acestia pot realiza impreuna cu echipa un flyer de la zero.

Datorita echipamentelor performante, de ultima generatie, pe care Rainer Press le are in dotare, timpul de realizare al produselor tipografice este redus la minim. In ciuda acestui fapt, preturile nu sunt mai mari. Echipamentele speciale din dotare sunt un motiv in plus pentru care acest loc isi castiga aprecierea - timp optim de executare a comenzilor, la preturi avantajoase.  

Pentru a descoperi mai multe detalii despre produsele si serviciile de care pot beneficia, cei interesati sunt invitati sa acceseze site-ul oficial al tipografiei Rainer Press - rainer-press.ro .