Pufinas, un univers al produselor pentru copii

BUCURESTI - 23 iunie 2020

Comunicat tip Produse / Servicii in Retail

Magazinul online pufinas .ro pune la dispozitia celor interesati o gama vasta de produse destinate bebelusilor. Universul acestora este definit de calitatea materialelor, de varietate si de preturi rezonabile. Din dorinta de a oferi parintilor si viitorilor parinti produse premium, selectia de la Pufinas acopera toate categoriile de interes pentru pregatirile timpurii pentru venirea pe lume a noului membru din familie.

Pufinas

Articole pentru copii si mamici

Inca din perioada sarcinii, exista un interes crescut pentru a amenaja camera celui mic si a achizitiona diversele produse destinate confortului mamei si bebelusului. Pufinas dedica o sectiune speciala articolelor pentru mamici, unde sunt incluse lenjerii pentru gravide, cat si cea post partum. Vorbim despre lenjerie speciala ce tine pasul cu transformarile prin care trece o femeie si cu necesitatea acesteia de a se simti confortabil oricand.

Printre cele mai importante necesitati pentru un nou nascut sunt caruciorul si ce tine de camera bebelusului. In ce priveste gama de paturi bebelusi Pufinas a selectat producatori de top de la care a ales patuturi ce corespund cu exigentele parintilor: materiale rezistente, non toxice, sigure, cu design potrivit si specific.

Patuturi din lemn, ideale pentru a pune in practica metoda co-sleeping, cele transformabile, chiar si cele cochete cu baldachin si sistem de leganare sunt optiuni regasite in acest stoc. Pentru ca aceasta investitie depinde de buget, de spatiul disponibil, varietatea de tipuri de patuturi va fi pe placul publicului larg.

Scaune auto, gama diversa de accesorii pentru siguranta la plimbare, jucarii, leagane, produse de ingrijire sunt completarea ofertelor acestui eshop.

Comunitatea Pufinas

Pentru cei interesati de achizitii sigure si rentabile, pentru cei care se pregatesc sa devina parinti sau sunt deja in aceasta aventura a vietii lor, pufinas.ro vine cu oferte atractive. Ca parte din aceasta comunitate clientii au avantajul promotiilor, a reducerilor aplicate - 10% pentru membri. In plus, beneficiaza de transport gratuit oricine comanda de minimum 400 de lei, posibilitate de retur si garantia banilor inapoi.

Pentru a comanda, cei interesati pot cere asistenta la preluarea comenzilor. Detaliile si stocul disponibil se regasesc in cadrul paginii oficiale.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/european-advertising-holding/pufinas-un-univers-al-produselor-pentru-copii